in , ,

David Tennant ve Aidan Turner’lı Yeni Disney+ Dizisi “Rivals”tan İlk Fragman

Rivals dizisi için ilk fragman yayınlandı. Başrollerini David Tennant ve Aidan Turner’ın paylaştığı yapım Jilly Cooper’ın ünlü romanından uyarlandı.

Rivals: David Tennant ve Aidan Turner'lı Diziden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Rivals dizisi ile David Tennant ve Aidan Turner bir araya geliyor. İngiliz yazar Jilly Cooper’ın 1986 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan yapım Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak.

1980’lerin İngiltere’sinde geçen Rivals, bağımsız televizyon dünyasına cesurca dalıyor ve üst sınıf sosyetesini mercek altına alıyor. Dizinin merkezinde uzun süredir devam eden bir rekabetin artık patlama noktasına geldiği iki güçlü adam yer alıyor. Alex Hassell’in canlandırdığı Rupert Campbell-Black, eski bir Olimpiyat sporcusu, Muhafazakâr Parti milletvekili ve tehlikeli derecede karizmatik bir çapkın. David Tennant ise Rupert’ın komşusu, hırslı ve egoist Lord Tony Baddingham’ı oynuyor. Tony aynı zamanda Corinium Television’ın kontrolörü.

Dizinin ilk fragmanı Robert Palmer’ın “Addicted to Love” şarkısı eşliğinde yayınlandı. Fragmanda 80’lerin ihtişamlı kıyafetleriyle göz alıcı bir kadroyu yer alıyor. Helikopterler, at binme sahneleri, gösterişli partiler, kavgalar ve skandallar – Cooper’ın romanından beklenebilecek her şey fragmanda kendine yer buluyor.

- Reklam -

Rivals: David Tennant ve Aidan Turner'lı Diziden İlk Fragman

Aidan Turner, RadioTimes.com’a verdiği röportajda diziden bahsederken heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Çok eğlenceli. Geçen hafta bir gösterime gittim ve insanlar bayıldı. Cesur, yaramaz ve çok eğlenceli.”

Dizi kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Katherine Parkinson, Danny Dyer, Emily Atack, Catriona Chandler, Oliver Chris, Rufus Jones, Lisa McGrillis, Luke Pasqualino, Claire Rushbrook ve Victoria Smurfit bulunuyor. Disney+, fragmanla birlikte bu oyuncuların canlandırdığı karakterleri tanıtan bir dizi yeni görsel de paylaştı.

İşte David Tennant ve Aidan Turner’lı “Rivals” Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Rivals’ın yapımcılığını Dominic Treadwell-Collins’in (A Very English Scandal) bağımsız şirketi Happy Prince üstleniyor. Treadwell-Collins aynı zamanda Laura Wade ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını ve senaristliğini de yapıyor. Alexander Lamb de yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor. Baş yönetmen, aynı zamanda ilk üç bölümün yürütücü yapımcılığını da üstlenen Elliot Hegarty (Ted Lasso). Eliza Mellor (Poldark) ise dizi yapımcısı olarak görev alıyor.

- Reklam -

Senaryo ekibinde Treadwell-Collins ve Wade’in yanı sıra Sophie Goodhart (The Baby, Sex Education), Marek Horn, Mimi Hare, Clare Naylor (The Accidental Husband), Dare Aiyegbayo (The Dumping Ground, EastEnders), Kefi Chadwick (Looted, Avoidance), Tray Agyeman ve Sorcha Kurien Walsh (The Pink Pill) gibi isimler bulunuyor.

Rivals Fragman

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak bu yıl içerisinde platform kütüphanesindeki yerini alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Neil Gaiman “Good Omens” Başrolü Olarak David Tennant’tan Önce Hugh Grant’ı İstemişti

David Tennant’ın yeni dizi projesi Rivals’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yürüyen Şato 20. Yılına Özel Türkiye'de Yeniden Vizyonda

Hayao Miyazaki’nin “Yürüyen Şato”su 20. Yılına Özel Türkiye’de Yeniden Vizyona Girdi

1 Milyon Yıllık Dev Çita Günümüz Çitalarından 3 Kat Büyüktü

1 Milyon Yıl Önce Yaşamış Dev Çitayla İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı: Günümüz Çitalarının Üç Katı Büyüklüğündeydi