Menu
in ,

“Deadpool & Wolverine” Yönetmeni Shawn Levy, “Avengers 5” Filminin Başına Geçebilir

Shawn Levy, “Avengers 5” filmini yönetebilir. “Deadpool & Wolverine” yönetmeni, bir sonraki Yenilmezler macerası için en önemli aday olarak gözüküyor.

Hollywood’un tanınmış yönetmenlerinden Shawn Levy, Marvel Sinematik Evreni’nde önemli bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Deadpool & Wolverine filmi ile büyük bir çıkış yapması beklenen ymnetmen, Marvel’ın gelecek büyük prodüksiyonu olan Avengers 5 filmini yönetmesi için ilk sırada yer alıyor. Levy’nin bu projeyle ilgili erken aşamalarda görüşmelere başladığı bildiriliyor.

Deadline’ın edindiği bilgilere göre Shawn Levy, Michael Waldron tarafından kaleme alınan son senaryo taslağını eline almış durumda. Ancak kaynaklar, Levy’nin henüz işi kabul edip etmeyeceğine dair bir cevap vermediğini ve stüdyonun onun kararını beklerken diğer yönetmenlerle de görüşmelere devam etmeyi planladığını ekliyor.

Shawn Levy’nin işi kabul edip etmeyeceği kesin olarak belli değil. Daha önce Ryan Reynolds ile Free Guy ve The Adam Project gibi projelerde bir araya gelmiş olan isim, Netflix’in başarılı dizisi Stranger Things’in son sezonunda yönetmen ve yapımcı olarak yoğun şekilde yer aldı. Ayrıca önümüzdeki dönemde bir Star Wars filmi de var. Yine de Levy’nin bir sonraki Avengers filmini yönetme ihtimali, Marvel patronu Kevin Feige’nin süper kahraman imparatorluğunun bir sonraki dönemini şekillendirirken oldukça mantıklı görünüyor.

- Reklam -

Shawn Levy’nin Yöneteceği İddia Edilen “Avengers 5” Filmi, Marvel Sinematik Evreni’nin 60’dan Fazla Karakterine Yer Verecek

Şimdiye kadar iki tanesi Joss Whedon (2012’de $1.5 milyar hasılat yapan The Avengers ve ilk devam filmi (1.4 milyar dolarlık hasılat yapan The Avengers ve The Avengers: Age of Ultron), iki tanesi de Joe ve Anthony Russo kardeşler (2.05 milyar dolarlık hasılat yapan Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame) tarafından yönetilen dört adet Avengers filmi vizyona girdi. Endgame’in küresel $2.8 milyar hasılatı, 2019’daki vizyonuyla bir süreliğine James Cameron’ın orijinal Avatar’ının $2.9 milyar rekorunu ele geçirmişti.

Henüz bir yönetmen belirlenmemiş ve senaryosu yeni tamamlanmış olsa da Marvel, MCU’nun bugüne kadarki en büyük yapımlarından biri için çekimlerin önümüzdeki yıl başlaması için son aylarda sıkı çalışmalar yürütüyor. Projeye yakın kaynaklara göre 60’tan fazla karakter bu filmde rollerini yeniden canlandıracak. Bu isimler arasında Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Simu Liu ve Karen Gillan gibi yıldızlar bulunuyor. İlk dört filmde Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Hemsworth ve Ruffalo’nun oluşturduğu bir ana kadro varken bu filmde birçok karakter eşit derecede önem taşıyacak. Bu da filmi, lider bir grup yerine daha eşit bir topluluğun yer aldığı yapım haline getirecek.

Konusu henüz bilinmeyen filmin, geçen aralık ayında kontrolsüz saldırı suçundan mahkum olup MCU’dan kovulan Jonathan Majors’ın canlandırdığı Kang karakterinin yer almayacağı da kesin. Filmin merkezindeki düşman kimliği ya da birden fazla kötü karakterin olup olmayacağı da şu an için belirsiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine” Öncesi Herhangi Bir Marvel Filmi İzlemek Gerekmediğini Açıkladı

Shawn Levy’nin bir sonraki büyük Marvel Sinematik Evreni yapımı için başa geçme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version