in ,

Kentaro Sato’nun Animeye de Uyarlanan Ünlü Mangası “Sihirli Kız Sitesi” 2. Cildiyle Türkçede

Sihirli Kız Sitesi 2. cildi ile Türkçe raflarında. Mahou Shoujo Site adıyla animeye de uyarlanan Kentaro Sato imzalı manga, Kayıp Kıta etiketini taşıyor.

Sihirli Kız Sitesi 2. Cildi Türkçede Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Sihirli Kız Sitesi 2 Türkçe raflarındaki yerini aldı. Mahou Shoujo Site ve Magical Girl Site adıyla da bilinen Kentaro Sato mangası, aynı adlı ünlü bir anime uyarlamasına da sahip.

İlk cildi yine Kayıp Kıta Yayınları etiketiyle Aralık 2023’te yayınlanan Sihirli Kız Sitesi’nin maceraları devam ediyor. Kentaro Sato’nun hem yazıp hem de çizdiği büyülü kız manga serisi, yazarın bir diğer mangası olan Magical Girl Apocalypse’in spin-off’u olarak okurların karşısına çıkıyor.

Karanlık ve sert tonuyla bilinen manga, sıradan bir ortaokul öğrencisi olan Aya Asagiri’nin etrafında dönüyor. Okulda zorbalığa uğrayan ve evde de sorunlar yaşayan Asagiri, bir gün internette “Sihirli Kız Sitesi” adlı bir web sitesi keşfeder. Bu site ziyaretçilere sihirli bir tabanca verir ve onlara gerçek dünyada istedikleri her şeyi yapma yeteneği sağlar. Ancak bu güçlerin kullanımıyla ilgili bir takım kurallar vardır ve bu kuralları çiğneyenleri cezalandırılacağı söylenir. Aya da diğer “Sihirli Kız”larla birlikte, web sitesinin arkasındaki gizemi ve diğer sihirli kızların karanlık sırlarını keşfetmeye başlar.

- Reklam -

Görünümüne tezat şekilde şiddet, psikolojik gerilim ve ahlaki ikilemlerle dolu karanlık bir hikâye sunan manganın ikinci cildi, macerayı ilk cildin bıraktığı yerden devam ettiriyor:

Sihirli Kız Sitesi 2 – Kentaro Sato | Arka Kapak Tanıtımı

Sihirli Kız Sitesi 2. Cildi Türkçede Çıktı

SİHİRLİ KIZ OLMAYI DENEMEK İSTEMEZ MİSİN?

- Reklam -

Aya ve Yatsumura, Shioi’yi iyilestirecek güçte bir asa arıyorlar. Shioi’nin geride bıraktığı katliam defterinde tanıdık bir yüzle, aşırı popüler bir idolle karşılaşıyorlar!

Toplamda 178 sayfadan oluşan Sihirli Kız Sitesi 2’nin çevirisini, ilk ciltte olduğu gibi İpek Yayık üstleniyor. Editörlüğünü ise Selin Çankaya yapıyor. Manga, Nisan 2024 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Sihirli Kız Sitesi’nin ilk cildini okumuş muydunuz? Ya da animesini izlemiş miydiniz? Eserle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan manga ve kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gukesh Dommaraju 2024 Adaylar Turnuvası Kazananı

Satrançta Adaylar Turnuvası’nı 17 Yaşındaki Gukesh Kazandı: Dünya Şampiyonluğu için Oynayacak

Attack on Titan Mangası 35. Cilt Bölüm Levi Ackerman

“Attack on Titan” Mangası Büyük Finalin Ardından Yıllar Sonra Yeni Bir Bölüm ile Dönüyor