in , ,

Slasher Korku Türündeki “Terrifier 3” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Terrifier 3 filminden ilk fragman yayınlandı. Damien Leone’nin yönettiği korku filmi serisinde, katil palyaço bir kez daha geri dönüyor.

Terrifier 3 Fragmanı: Korku Filmi Serisi Devam Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

Terrifier 3 filminden ilk fragman paylaşıldı. David Howard Thorton’ın korkutucu palyaço tiplemesindeki seri katil olarak geri döndüğü yapımda, Art the Clown tatil sevincini kan arzusuyla bozuyor.

Terrifier 2’nin yayınlanmasından yaklaşık bir yıl sonra Art tekrar şiddet dolu planlarıyla izleyicilerin karşısında. Noel Baba’nın hediye getirmesini bekleyen insanlar, yerine çok daha ürkütücü bir ziyaretçiyle karşılaşacaklar.

Film için paylaşılan ilk görüntülerde bir çocuk gecenin ortasında uyanıyor, evinin dışını kar kaplamış bir halde görüyor. Ayıcığıyla elinde yataktan kalkan çocuk, oturma odasından gelen garip seslerin kaynağını merak ediyor. Sonunda aşağı kata indiğinde Noel Baba filminden bir sahne beklerken karşısında  kılık değiştirmiş bir Noel Baba kostümü içinde ve elinde bir balta ile Art the Clown bekliyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Terrifier 3 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Terrifier serisinin ilk filmi 2016’da yayınlanmıştı ve kötü palyaçodan kaçmaya çalışan kardeşlerin hikâyesini anlatıyordu. Jenna Kanell ve Samantha Scaffidi ilk filmin yıldızlarıydı, izleyiciler ise korkunç kötü karakterin siyah-beyaz makyajını ilk kez görmüştü. Damien Leone, Art the Clown’ı yeni ve beklenmedik yönlere götürmeye çalışarak bu seri için her filmde yazıp yönetmenlik yapmıştı. Önümüzdeki yıl katilin karşısına geçecek insanların hayatta kalıp kalmayacağı ya da Art’ın zaten dolu olan şiddet dolu mirasına yeni kurbanlar ekleyip eklemeyeceği henüz bilinmiyor.

- Reklam -

“Terrifier 3” Ne Zaman Vizyona Girecek?

Terrifier 3 Fragmanı: Korku Filmi Serisi Devam Ediyor

Terrifier 3 filmi 25 Ekim 2024’te sinemalarda gösterime girecek. İlk teaser fragmanı, Terrifier 2’nin bazı sinemalarda yeniden gösterime girmesiyle birlikte yayınlandı. Geçen yılki başarısının ardından serinin üçüncü bir film için yapımı mantıklı görünmüştü. Şimdi de birkaç gecikmenin ardından stüdyo, gelecek yılın Cadılar Bayramı dönemini vizyon tarihi olarak belirledi.

Serinin ilk iki filmini izlemiş miydiniz? Yeni bir maceranın gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Melez Bitki Tohumları Hayata Döndürüldü

144 Yıl Önce Başlatılan ‘Gizli Deney’ Sonuç Verdi: Melez Bitki Tohumları Yeniden Hayata Döndürüldü

Türkiye'de Kızıl Cin Adlı Hava Olayı Görüldü

Kuzey Işıkları’ndan Sonra Bir İlk Daha: Türkiye’de ‘Kızıl Cin’ Adlı Hava Olayı Görüntülendi