in , ,

Netflix Dizisi “The Crown” Sona Eriyor: 6. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı

The Crown 6. Sezon fragmanı görücüye çıktı. Netflix’in İngiltere Kraliyet Ailesi’ni konu alan dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

The Crown 6. Sezon Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

The Crown 6. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix imzalı tarihi drama yapımında final sezonu için geri sayım sona ermek üzere.

Prenses Diana’nın son yıllarına ve ölümünden hemen sonrasına odaklanacak olan The Crown 6. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor.

Dizinin final sezonu ağırlıklı olarak Elizabeth Debicki tarafından canlandırılan Prenses Diana’nın son günlerine ve hem Kraliçe 2. Elizabeth’in (Imelda Staunton) hem de Kraliyet Ailesi’nin İngiliz halkının gözündeki itibarını yerle bir eden Diana’nın ölümünün ardından yaşananlara odaklanacak.

- Reklam -

The Crown 6. sezon, birçok popüler Netflix dizisinde olduğu gibi iki kısım hâlinde yayınlanacak. ilk kısım Diana’nın son yıllarını takip edecek ve Paris’te paparaziler tarafından takip edilirken trajik bir araba kazasında hayatını kaybettiği o karanlık geceye kadar uzanacak.

The Crown 6. Sezon Fragman

İkinci kısım ise hikâyeyi biraz daha ileriye taşıyacak ve Prens William’ın (Ed McVey) Kate Middleton (Meg Bellamy) ile filizlenen aşkına ve Prens Charles’ın (Dominic West) Camilla Parker Bowles (Olivia Williams) ile olan ikinci evliliğine odaklanacak.

Ünlü Mad World parçasının piyano versiyonun çalındığı fragmanda, Charles’tan ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi Dodi Fayed (Khalid Abdalla) ile kaçmaya çalışan Diana’nın, özel hayatına sürekli müdahale edilmesinin ardından yaşadığı sıkıntılı günler ön plana çıkıyor. Ayrıca Diana’nın ölümünün ardından ülkenin Diana’ya olan sevgisine ve Kraliyet Ailesi’ne olan soğukluğuna dikkat çekiliyor.

The Crown 6. Sezon 1. Kısım Fragmanı – İzle

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Gerçek olaylardan esinlenen bu kurgusal dizi, hem Kraliçe 2. Elizabeth’in öyküsünü hem de onun saltanatını biçimlendiren siyasi ve kişisel olayları ekrana taşıyor.”

- Reklam -

The Crown’ın 6. sezon oyuncu kadrosunda Kraliçe 2. Elizabeth rolünde Imelda Staunton, Prens Philip rolünde Jonathan Pryce, Prenses Margaret rolünde Lesley Manville, Prens Charles rolünde Dominic West, Prenses Diana rolünde Elizabeth Debicki, Prenses Anne rolünde Claudia Harrison, Camilla Parker Bowles rolünde Olivia Williams, Tony Blair rolünde Bertie Carvel, Mohamed Al Fayed rolünde Salim Daw ve Dodi Fayed rolünde Khalid Abdalla yer alıyor.

The Crown 6. Sezon Fragman - Netflix Final

21 defa Primetime Emmy Ödülü ile ödüllendirilen yapımın ilk 5 sezonu Netflix üzerinden izlenebiliyor. The Crown 6. sezon ise 4 bölümden oluşan ilk kısmıyla 16 Kasım 2023’te, 6 bölümden oluşan ikinci kısmıyla 14 Aralık 2023’te yayında olacak.

Dijital yayın platformu Netflix’in popüler yapımları arasında bulunan dizi, Kraliçe II. Elizabeth’in 2022’de hayatını kaybetmesiyle beraber izlenme oranlarında zirveye çıkmıştı.

The Crown 6. sezon beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mynet - Mediazone Satın Alma

Türkiye’nin Köklü İnternet Sitelerinden Mynet, Onedio ve Maçkolik’in Sahibi Mediazone’a Satıldı

Tüneldeki Adam - G. K. Chesterton

G. K. Chesterton’ın Ünlü Dedektifi Peder Brown’ın Öyküleri “Tüneldeki Adam” Kitabında Bir Araya Getiriliyor