in , ,

Guy Ritchie İmzalı “The Gentlemen” Dizisinden İlk Fragman

The Gentlemen dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Guy Ritchie’nin kendi filminden uyarladığı yapım Netflix üzerinden yayınlanmaya hazırlanıyor.

The Gentlemen Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Gentlemen dizisi için ilk fragman yayınlandı. Guy Ritchie yönetmenliğinde 2019 yılında vizyona giren filmin televizyon uyarlaması Netflix ile geliyor.

Netflix’in yeni dizisi The Gentlemen İngiliz aristokrasisine yeni bir yüz getirmeye hazırlanırken, dizinin şatafatını, cazibesini ve “orijinal gangsterlerin” karanlık dünyasını gözler önüne seren ilk fragmanı yayınlandı. Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği dizi, Theo James’in canlandırdığı Eddie Horniman adlı yeni kahramanın, kendisine miras kalan mülkün gelişen bir kenevir imparatorluğu olduğunu keşfetmesiyle başlayan suç maceralarını ekrana taşıyor.

Aksiyon dizisinde iki kez BAFTA adayı olan Ray Winstone, Theo James ve Eddie’nin babası Bobby Glass’ı canlandıran Kaya Scodelario ile birlikte merkez sahnede yer alıyor. Fragman, Eddie’nin bir yandan yasadışı bir operasyonu denetlemenin sorumluluklarıyla boğuşurken bir yandan da zengin yaşamda gezinme yolculuğuna dair ipuçları veriyor. Anlatı, rakip suçlularla gergin çatışmalar, lüks partilere katılım, boks maçlarına katılım ve suç yeraltı dünyasında düzeni sağlamak için güç kullanımı ile örülüyor.

- Reklam -

The Gentlemen: Guy Ritchie Dizisine İlk Bakış

Diziyle ilgili ilk görüntüler geçen kasım ayında paylaşılmıştı. Şimdiki fragmanda ise bir araba kovalamacası, gizli anlaşmalar ve Ritchie’nin imzası niteliğindeki aksiyon sahneleri de dahil olmak üzere adrenalin pompalayan sahneler yer alıyor. Görüntüler, Ray Winstone’un çarpıcı bir görüntüsüyle sona eriyor ve usta oyuncunun serideki önemli rolünü vurguluyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

The Gentlemen Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Suç dünyası havyarla tanışıyor!
Karşınızda, aristokrat suçlularıyla The Gentlemen. Orijinal filmden ilham alan, Guy Ritchie imzalı yeni bir drama dizisi.”

Peaky Blinders yapımcısı Matthew Read ile işbirliği yapan Ritchie, The Gentlemen için aralarında Vinnie Jones, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito ve daha fazlasının bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Dizi, İngiliz yeraltı suç dünyasının ilgi çekici tasviriyle izleyicileri cezbetmeyi amaçlıyor.

Yeni dizi, mart ayında tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizi uyarlaması için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neredeyse Görünmez Bir Cüce Galaksi Keşfedildi

Gökbilimciler Karanlık Madde Teorisine Meydan Okuyan ve ‘Neredeyse Görünmez’ Bir Cüce Galaksi Keşfetti

Yaşama Sanatı: Alfred Adler'dan Bireysel Psikoloji

Bireysel Psikolojinin Kurucusu Alfred Adler’in “Yaşama Sanatı” Kitabı Yeniden Türkçede