in ,

Arnold Schwarzenegger 5 Yılın Ardından Beyaz Perdeye “The Man With the Bag” Filmiyle Geri Dönüyor

Arnold Schwarzenegger “The Man With the Bag” adlı komedi filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Yıldız aktöre “Reacher”dan Alan Ritchson eşlik edecek.

Arnold Schwarzenegger - Yeni Film The Man With the Bag
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger 5 yılın ardından yeni sinema filmi The Man With the Bag’le izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kült aksiyon yapımlarıyla hafızalarda yer edinen aktöre, Reacher’ın yıldızı Alan Ritchson eşlik edecek.

The Terminator, Command ve Total Recall gibi yapımlarla ismini dünya çapında duyuran Arnold Schwarzenegger beyaz perdeye dönüyor. Sinemada en son 2019 yılında Terminator: Dark Fate filminin kadrosunda yer alan Alman asıllı aktör, bu yapımıyla genel olarak isteneni verememişti. Oyuncu o tarihten beri Netflix imzalı aksiyon komedi yapımı FUBAR’da rol almış ve bazı animasyon yapımlarında seslendirme kadrolarına katılmıştı.

Schwarzenegger’in sinemadaki yeni projesi uzun bir bekleyişin ardından belli oldu. The Man with the Bag ismini taşıyacak komedi türündeki yapımda Schwarzenegger’e Reacher dizisiyle kendisini gösteren Alan Ritchson eşlik edecek. Filmin yönetmenlik koltuğunda komedi filmleri Wedding Planner, Bringing Down the House ve What Men Want ile tanınan Adam Shankman oturacak. Yapımın senaryosu ise Allan Rice imzası taşıyacak.

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger Yeni Filmi - The Man With the Bag

Yeni Arnold Schwarzenegger Filmi “The Man With the Bag” Bir Noel Komedisi Olacak

The Man With the Bag filminin konusu şu sözlerle özetleniyor:

“Noel Baba’nın sihirli çuvalı çalındığında, kötü çocuklar listesinde bulunan eski hırsız Vance’in yardımını ister. Noel Baba, kızı, bir avuç yaramaz elf ve Vence, yılbaşını kurtarmak üzere şimdiye kadar görülmemiş bir hırsızlığı gerçekleştirmek zorundadır.”

Aktör son olarak 1996 yılında Jingle All The Way yapımıyla bir Noel temalı filmde rol almıştı. Yapım her ne kadar gişede başarılı olsa da eleştirmenler tarafından pek beğenilmemişti. Schwarzenegger’i 30 yılın ardından yeniden bir Noel filmiyle izleyicilerin karşısına getirecek The Man With the Bag; son zamanların başarılı aksiyon oyuncusu Ritchson’ı da farklı bir tonda perdeye taşıyacak.

- Reklam -

Reacher - Alan Ritchson - The Man With the Bag

Filmin oyuncu kadrosunda Ritchson ve Schwarzenegger dışında başka hangi isimlerin yer alacağı şimdilik bilinmiyor. Bununla birlikte Schwarzenegger’in Noel Baba’yı canlandıracağına kesin gözüyle bakılıyor. Filmin yapımcılığını ise Amazon MGM Studios üstleniyor.

Siz Arnold Schwarzenegger’in yeni filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve sinema dünyasına dair en yeni haberler için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Büyük Hazine 3 Filmi - Nicolas Cage

Nicolas Cage, “Büyük Hazine 3” Filmini Bekleyenlere Kapıyı Kapattı: “Disney Varsa Hazine Yok”

The Crow Fragmanı: Bill Skarsgård Başrolde

Bill Skarsgård’lı Yeni “The Crow” Filminden İlk Fragman Yayınlandı