in , ,

Bill Skarsgård’lı Yeni “The Crow” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

The Crow fragmanı yayınlandı. Bill Skarsgård’ın başrolünde olduğu yeniden çevrim, karanlık bir intikam hikâyesini konu alıyor.

The Crow Fragmanı: Bill Skarsgård Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Crow fragmanı yayınlandı. Bill Skarsgård, yeni filmin başrolünde yer alırken kendisine FKA Twigs eşlik ediyor.

15 yılı aşkın bir süredir geliştirme aşamasında olan The Crow’un yeniden çevriminin ilk fragmanı nihayet paylaşıldı. James O’Barr’ın grafik romanından esinlenen yapım, sevgilisinin yanında öldürülen bir adamın, yenilmez bir güçle yeniden doğarak amansız bir intikam peşine düşmesini konu alıyor. Bill Skarsgård, Brandon Lee ve Vincent Pérez gibi isimlerin ardından Crow’u canlandıran yeni aktör olarak kayıtlara geçiyor.

The Crow Fragman

- Reklam -

Filmin vizyona girmesine kısa bir süre kala Lionsgate, yapımdan ilk fragmanını yayınladı.

Yeni The Crow filminde Bill Skarsgård ve FKA Twigs dışında ayrıca Danny Huston, Laura Birn, David Bowles, Jordan Bolger, Isabella Wei, Sami Bouajila ve Dukagjin Podrimaj gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Rupert Sanders üstleniyor. Senaryo ise Zach Baylin ve William Josef Schneider’a ait.

The Crow Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Görüntüler Skarsgård’ın canlandırdığı Eric Draven karakterine ve FKA Twigs’in Shelly yorumuna ilk bakış sunuyor. (Filme dair ilk bakış görüntüleri geçen haftalarda yayınlanmıştı.) Acımasız bir intikam öyküsünden izler taşıyan fragman, Crow’un adalet arayışının merkezinde yer alan inatçı şiddetin ipuçlarını veriyor.

Bununla birlikte yapımdan yayınlanan ilk fragman hayranlar arasında bir bölünmeye yol açtı. Bazıları Skarsgård’ın Draven tasviriyle Jared Leto’nun Joker’ı arasında karşılaştırmalar yaptı. Tüm bunlara rağmen fragmanın kaynak malzemesine sadık kaldığı görüşü de mevcut. Karakterin görünüşüne eleştiriler yöneltilmiş olsa da, ince değişikliklerle de olsa The Crow’un ikonik görüntüsü korunmaya devam ediyor. Ayrıca Skarsgård’ın fiziği, O’Barr’ın orijinal tasarımının ilham kaynağı olan müzik efsanesi Iggy Pop’un özünü de yansıtıyor gibi görünüyor.

- Reklam -

The Crow Poster

Henüz ilk fragman olsa da, 3 dakikalık görüntüler izleyiciye yapımdan bolca malzeme veriyor. Brandon Lee’nin başrolünde yer aldığı 1994 yapımı filmden oldukça farklı bir rotada ilerleyen yeni uyarlama hakkındaki ilk tanıtım, ayrıca spoiler verme endişesi taşımadan filmin önemli noktalarını da açık ediyor.

Yeni The Crow filmi 7 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

The Crow fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ESO ESO dedi ki:

    Brandon Lee gibi bir efsane varken… :guitar: :crown:

  2. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    Şimdi ilk uyarlamayı kim çekmiş diye baktım (filmi defalarca izleyen biri olarak bilmemem çok ayıp), Alex Proyas’mış. Demek o yüzden bu yaşımda (41) hala zihnimde çıkmayan sahneler var filmden.

    Brandon Lee’li ilk uyarlamanın yeri hep ayrı olacak. Lee’nin bu film çekimleri sırasında öldüğünü hiç unutmayacağım.

    Delinmiş elinin içinden bakıp kahkahalar atan Eric Draven’ı (The Raven) kim unutabilir?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arnold Schwarzenegger - Yeni Film The Man With the Bag

Arnold Schwarzenegger 5 Yılın Ardından Beyaz Perdeye “The Man With the Bag” Filmiyle Geri Dönüyor

On Dakika Otuz Sekiz Saniye Dizi Uyarlaması - Elif Şafak

Elif Şafak’ın Booker Adayı “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” Romanı Dizi Oluyor