in ,

Bill Skarsgård’ın Başrolünde Yer Aldığı “The Crow” Filmine İlk Bakış

The Crow filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Kült yapımın yeniden çevriminde başrol koltuğunda Bill Skarsgård yer alıyor.

The Crow Film 2024 İlk Bakış - Bill Skarsgård - FKA twighs
- Reklam -
- Reklam -

The Crow filmi ufukta gözüktü. 1994 tarihli ikonik yapımı bir kez daha beyaz perdeye taşımaya hazırlanan macera, yeni bir sinematik evrenin kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

James O’Barr tarafından yaratılan ünlü çizgi roman serisi The Crow, ilk defa 1994 yılında Alex Proyas imzasıyla filme uyarlanmıştı. Brandon Lee’nin başrolünde yer aldığı yapım, başrol oyuncusunun çekimler sırasında trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi sebebiyle sinema tarihine geçmişti.

Hikâye sonrasında devam maceraları 1996’da City of Angels, 2000’de Salvation ve 2005’te Wicked Prayer adlı aynı evreni paylaşan filmler ile sürse de hayranların gözü uzun süredir ilk yapımın remake projesindeydi. 2016 yılında başrolünde Jason Momoa’nın yer alacağı öne sürülen bir yeniden başlatma projesi gündeme geldi. Ancak daha sonra bu rol için Bill Skarsgård isminde karar verildi ve uzun bir bekleyişin ardından çekimler Ekim 2022 tarihinde tamamlandı.

- Reklam -

The Crow Filmi 2024 İlk Bakış - Bill Skarsgård - FKA twighs

Yeni The Crow Filmi Vizyon için Gün Sayıyor

The Crow filminin yönetmenliğini ünlü anime Ghost in the Shell’in film uyarlaması ve Isaac Asimov’un Vakıf serisinden uyarlanan Foundation dizisiyle tanınan Rupert Sanders üstleniyor.

Vanity Fair, Bill Skarsgård tarafından canlandırılan Eric Draven ile FKA twighs tarafından canlandırılan Shelly Webster karakterlerine ilk bakış imkânı sunan yeni görseller paylaştı.

Yapım, Eric Draven’ın kendisinin ve nişanlısı Shelly Webster’ın cinayetlerinin intikamını almak için ölümden dönüş hikâyesini konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ikiliye Isabella Wei, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila ve Jordan Bolger eşlik ediyor.

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan ilk bakış görsellerinde Draven ile Shelly arasındaki romantizm gözler önüne seriliyor. Son kare ise Draven’ın The Crow’a dönüşümünün tamamlanmış hâlini gösteriyor.

The Crow İlk Bakış Bill Skarsgård

Skarsgård daha önce Stephen King’in IT romanından uyarlanan film serisinde korkunç palyaço Pennywise rolüyle akıllara kazınmıştı. Ünlü oyuncu ayrıca Marvel yapımı Eternals’ta Kro ve yakında vizyona girecek Nosferatu’da Kont Orlok’a hayat veriyor.

Yeni The Crow filmi ABD’de 7 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek. Yapımın Türkiye’de ne zaman gösterime gireceği ise şu an için bilinmiyor.

Yeni The Crow filmi hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İlk Göktürk Film Çekimleri

Alper Çağlar’ın “İlk Göktürk” Filminde Çekimler Başladı

Scarlett Johansson Yönetmen Oluyor: "Eleanor the Great"

Scarlett Johansson Yönetmen Oluyor: “Eleanor the Great”in Başrolü Açıklandı