in ,

Kült Film “The Crow”un Yeniden Çevrimi Ortak Bir Evren Kurgulamaya Hazırlanıyor

The Crow filminin yeniden çevrimi hakkında detaylar ortaya çıkıyor. Bill Skarsgård’ın başrolünde yer alacağı yapım, uzun süre ön geliştirme aşamasında takılı kalmıştı.

The Crow Yeniden Cevrim Ortak Evren
- Reklam -
- Reklam -

The Crow filminin yeniden çevrimi ön geliştirme aşamasında ciddi sıkıntılar çekmişti. Yapımcı Sam Pressman, filme dair merak edilen bazı detayları açıklığa kavuştururken beklentileri yükselten ifadeler de kullandı.

James O’Barr imzalı çizgi roman serisi The Crow, 1994 yılında Alex Proyas imzasıyla beyaz perdeye taşınmıştı. Brandon Lee’nin ikonik performansına sahne olan film, aynı zamanda Lee’nin çekimler sırasında hayatını kaybetmesi nedeniyle ayrı bir yere konumlanmıştı.

The Crow’un yeniden çevrimine dair ilk ciddi haberler 2020’de çıksa da yeni bir uyarlama fikri uzun zamandır gündemdeydi.

- Reklam -

Bill Skarsgård’ın yer alacağı yeni yapımın çekimleri ise geçen ekim ayında noktalandı. Yönetmenliğini Ghost in the Shell film uyarlaması ile tanınan Rupert Sanders’ın üstlendiği yeni uyarlama şimdilerde post prodüksiyon aşamasında.

Yeni The Crow Filmi Geniş Bir Evrenin Kapılarını Aralayacak

1994’teki filmin ardından gelen devam maceraları bekleneni veremeyince yeniden başlatma kararı alan yapımcılar, yeni maceranın ilk ayağı konusunda iddialı.

Yapımcı Sam Pressman, Deadline’a verdiği demeçte yeni filmin insanları “şaşkına çevireceğini” söylerken filmin ortak bir evren yaratabileceğini ve farklı formatlarda dünyasını genişletebileceğini kaydetti.

The Crow Yeniden Çevrim - Bill Skarsgard

Pressman şöyle konuştu:

“The Crow filmi şirketimizin merkezinde ve onun ayrılmaz bir parçası oldu. Ortaya konan ilerlemeden ve yapılan çalışmalardan ötürü gururluyum. Filmin insanları şaşkına çevireceğini düşünüyorum.

“Ortaklarımız video oyunları, animasyon dizisi ve ortak evren düzeyinde bu konuya 360 farklı şekilde yaklaşmak istiyorlar. Bu filmin tekil bir hikâyenin ötesine geçebilecek kozmik bir mirası var. Sonunda diğer yolları da gerçekten keşfedebileceğimiz bir noktaya ulaştık.

- Reklam -

“Bu bir stüdyo filmi olmadığı için benzersiz bir marka. Bu bir Marvel işi değil. Bir anti-Marvel filmi. Bu konuda büyük umutlar besliyorum. Molly Hassell’in filmi tepeye çıkarmak için yaptıklarını gerçekten çok seviyorum ve Rupert Sanders da tam bir vizyoner.”

Yeni The Crow Filmi Çekimleri tamamlandı

Yeniden çevrim için bugüne dek bahsi geçen yönetmenler arasında Stephen Norrington, Juan Carlos Fresnadillo, F. Javier Gutiérrez ve Corin Hardy yer almıştı. Başrol için adı geçenler ise Bradley Cooper, Luke Evans, Jack Huston ve Jason Momoa oldu.

Yeniden çevrimin başrolünde Bill Skarsgård’a FKA Twings eşlik ediyor. Yapımdaki diğer oyuncular arasında Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila ve Jordan Bolger yer alıyor.

Yeni The Crow filminin 2024 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

The Crow filminin yeniden çevrimine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Orijinalinin tadını vereceğini sanmıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri Kısa Listeler

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kısa Listeler Açıklandı

Elon Musk - Neuralink İddialara Yanıt

Hayvanlara İşkenceyle Suçlanan Elon Musk, Neuralink’te Yalnızca ‘Ölümcül Hasta’ Maymunlara Çip Taktıklarını Açıkladı