in ,

Scarlett Johansson Yönetmen Oluyor: “Eleanor the Great”in Başrolü Açıklandı

Scarlett Johansson ilk kez yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Eleanor the Great adını taşıyan yeni filmin oyuncu kadrosu belli oldu.

Scarlett Johansson Yönetmen Oluyor: "Eleanor the Great"
- Reklam -
- Reklam -

Ödüllü aktris Scarlett Johansson, Eleanor the Great ile ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor. Kendini keşfetme ve dayanıklılık üzerine dokunaklı bir öykü olduğu belirtilen ve daha önce Eleanor, Invisible olarak adlandırılan film isim değişikliğine uğradı ve oyuncu kadrosu açıklandı.

Bugüne kadar Marvel Sinematik Evreni’nde Black Widow karakterini canlandıran, yanı sıra Lucy, Ghost in the Shell,, Asteroid City, Marriage Story ve Lost in Translation gibi birçok yapımda yer alan 39 yaşındaki ödüllü oyuncu, kariyerinde ilk defa bir filmi yönetmeye hazırlanıyor.

Doksan yaşında dönüştürücü bir yolculuğa çıkan Eleanor Morgenstein’ın macerasını anlatacak yapım için çalışmalar başladı ve başrolü June Squibb’in canlandırılacağı duyuruldu. Filmin hikâyesine göre Elanor, en yakın arkadaşını kaybettikten sonra yaşına aldırmadan Florida’dan New York’a taşınarak hayatını değiştirmeye karar veriyor. Squibb’in canlandırdığı karakter, kederle kendine özgü bir şekilde boğuşurken incelikli bir performans sunmayı vaat ediyor.

- Reklam -

Eleanor the Great June Squibb

Eleanor the Great’in senaryosu The Mick dizisindeki çalışmalarıyla tanınan Tory Kamen tarafından kaleme alındı. Bununla birlikte diğer bazı oyuncular da belli oldu. Filmde Squibb’e Chiwetel Ejiofor, Jessica Hecht ve Erin Kellyman gibi oyuncular eşlik edecek.

Scarlett Johansson Yönetmenliğini Üstlendiği “Eleanor the Great”in Başrolünde June Squibb Yer Alacak

Chiwetel Ejiofor son olarak The Man Who Fell to Earth dizisinin başrolünde yer aldı. Ayrıca kendisi tıpkı Johansson gibi Marvel Sinematik Evreni’nde yer alıyordu ve son olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde gözüktü. Erin Kellyman da The Falcon and the Winter Soldier ve Willow gibi Disney+ dizilerindeki performanslarıyla tanınıyor.

Eleanor the Great Chiwetel Ejiofor

- Reklam -

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazandığı Nebraska’daki rolüyle ünlenen June Squibb, Thelma ve The Humans gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca Soul ve Toy Story 4 gibi Pixar animasyonlarında seslendirme de yaptı.

Scarlett Johansson’ın ilk yönetmenlik denemesi olacak Eleanor the Great’in çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman vizyona gireceği belirsizliğini koruyor.

Scarlett Johansson’dan nasıl bir yapım bekliyorsunuz? Sizce oyunculuktaki başarılı performansını yönetmenlikte de sergileyebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Colider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Crow Film 2024 İlk Bakış - Bill Skarsgård - FKA twighs

Bill Skarsgård’ın Başrolünde Yer Aldığı “The Crow” Filmine İlk Bakış

Tarihte Bilinen İlk Öpüşme

Tarihte Kayda Geçen İlk Öpüşme Ortadoğu’da Gerçekleşmişti: “Evlilik Dışı Öpüşme ise Hoş Karşılanmıyordu”