in ,

Nicolas Cage, “Büyük Hazine 3” Filmini Bekleyenlere Kapıyı Kapattı: “Disney Varsa Hazine Yok”

Büyük Hazine 3 filmi rafa kaldırıldı. Nicolas Cage, Yeni “National Treasure” macerasını bekleyenlere net bir cevap verdi.

Büyük Hazine 3 Filmi - Nicolas Cage
- Reklam -
- Reklam -

Büyük Hazine 3 filmi için umutlu bekleyiş olumsuz sonuçlandı. Nicolas Cage, yeni National Treasure macerasının ufukta görülmediğini açıkladı.

2020 yılından bu yana Disney çatısı altından serinin yeni filminin çalışmalarının yapıldığı iddialarını yalanlayan Nicolas Cage, net bir şekilde filmin çekilmeyeceğini açıkladı.

Büyük Hazine serisi 2004 yılında ilk filmiyle macerasına başlamış, Nicolas Cage yapımda enjamin Franklin Gates karakterine hayat vermişti. Serinin ikinci filmi üç yılın ardından National Treasure: Book of Secrets ismiyle izleyicilerin karşısına geçmişti. Disney ise daha sonrasında National Treasure: Edge of History dizi formatıyla macerayı devam ettirmişti. Dizi, Cage yapımda rol alma fırsatını yakalayamadan iptal edilse de Justin Bartha’nın canlandırdığı Ripley Poole ve Hervey Keitel’in hayat verdiği Peter Sadusky yeniden ekranda yer almıştı.

- Reklam -

Büyük Hazine 3 - Nicolas Cage

Disney’in dizisinden sonra Büyük Hazine 3 filminin senaryosunun kaleme alındığı netleşmiş ve Gates’in bu kez de Atlantis’e gideceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Hatta dördüncü filmin planlamasının da yapıldığı söylenmişti.

Nicolas Cage “Büyük Hazine 3” Filmi İddialarını Yalanladı

Hayranları üzen haber Nicolas Cage’in kendisinden geldi. Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda devam macerası için kapıları kapattı ve Büyük Hazine 3 filminin planlarında olmadığını söyledi.

“Hayır, Büyük Hazine 3 filmi yok. Eğer bir hazine bulmak istiyorsanız Disney’e bakmayın tamam mı? Orada öyle bir şey yok.”

- Reklam -

Son zamanlarda kariyerine farklı yapımlarla devam eden Cage bir yandan da emeklilik hazırlığı yapıyor. 59 yaşındaki aktör geçen aylarda yaptığı açıklamada önünde üç ya da dört filminin kaldığını söylemişti. Cage son dönemlerde rol aldığı Mandy, Pig ve Dream Scenario gibi yapımlarla izleyicilerden övgüler toplamış ve kariyerini farklı bir noktaya taşımıştı.

Büyük Hazine 3 Film - Nicolas Cage

Geçen günlerde yayınlanan Arcadia filmi Cage’i ailesini bir arada tutmaya çalışan orta yaşlardaki bir baba olarak perdeye yansıtmıştı. Başarılı oyuncunun yakında vizyona girecek diğer yapımı da Maika Monroe ile başrollerini paylaştığı korku ve gerilim filmi Longlegs olacak.

Siz bu tepkili cevabın ardında nasıl bir hikâye görüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Anadolu Mardin - Dudak Piercing'i Boncuklu Tarla

11.000 Yıl Önce Anadolu’da Yaşayan İnsanların Dudak Piercing’i Taktıkları Ortaya Çıktı

Arnold Schwarzenegger - Yeni Film The Man With the Bag

Arnold Schwarzenegger 5 Yılın Ardından Beyaz Perdeye “The Man With the Bag” Filmiyle Geri Dönüyor