in

National Treasure 3’ün Senaryo Aşaması Tamamlanmak Üzere: Nicolas Cage’den Onay Bekleniyor

National Treasure 3 filminin senaryo aşaması bitmek üzere. Nicolas Cage onay verirse, devam filmi prodüksiyon aşamasına geçilecek.

National Treasure 3 senaryo
- Reklam -
- Reklam -

National Treasure 3 filmi senaryo aşamasını tamamlamaya çok yakın. İlk iki filmin başrolünde yer alan Nicolas Cage, yeni senaryoyu kabul ettiği takdirde filmin prodüksiyon çalışmaları başlayacak.

İlk olarak 2004 yılında sinemalara gelen National Treasure filminde Nicolas Cage, bir hazine avcısı ve tarih tutkunu olan Benjamin Gates’i canlandırıyordu. Karakter, Bağımsızlık Bildirgesi’nin arkasına gizlenmiş bir harita da dahil olmak üzere ipuçlarını takip ederek maceraya atılıyor ve gizli olan Amerika Birleşik Devletleri’nin kurucu babalarının hazinelerini arıyordu. Da Vinci Şifresi’nin Amerikanlaştırılmış versiyonu gibi gözüken film büyük bir başarı elde etti ve gişede 100 milyon dolarlık bütçesine karşılık üç katı bir gişe hasılatı elde etmeyi başardı.

Pek tabii bu başarının ardından beklendiği üzere 2007 yılında devam filmi National Treasure: Book of Secrets (Büyük Hazine: Sırlar Kitabı) gösterime girdi. Bu film de benzer bir başarı yakaladı ve 130 milyon dolarlık daha da yüksek üretim bütçesini üçe katladı. Ancak bu başarıya rağmen serinin devamı ikinci filmden sonra gelmedi. Serinin üçüncü filminin Eylül 2008 gibi bir tarihte geliştirilmekte olduğu duyurulmuştu, fakat yıllar geçtikçe bu olasılık giderek azaldı. Aradan geçen onca yılın ardından serinin devamına ait en önemli güncelleme, Bad Boys for Life ve The Man from Toronto senaristi Chris Bremner tarafından yeni bir senaryo yazıldığının duyurulmasıyla Ocak 2020’de geldi. Yine de film bazında o günden bu yana doğru düzgün bir güncelleme paylaşılmadı.

- Reklam -

Jerry Bruckheimer: “National Treasure 3 Senarysu Gerçekten Çok İyi”

National Treasure 3 Senaryo Aşaması

Sonunda, National Treasure yapımcısı Jerry Bruckheimer konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Comic Book’a konuşan Bruckheimer, senaryo çalışmalarının hâlâ devam ettiğini ve “gerçekten iyi” olduğunu açıkladı. Şu anda hazırlanmış senaryoyu kısa bir süre içinde Nicolas Cage’e göndermeyi düşündüklerini ve bu kabul etmesini umduklarını söyledi. Cage’in projeye katılmayı kabul etmesi durumunda film mümkün olan en kısa sürede prodüksiyona başlayacak.

“Şu anda senaryo üzerinde çalışıyoruz. Umarım Cage de beğenir çünkü gerçekten çok iyi. Bu yüzden kısa sürede ona ulaşacağımızı düşünüyorum.”

- Reklam -

Film için senaryo çalışmaları devam ederken, Disney+ üzerinden yayınlanacak olan National Treasure: Edge of History dizisinden de ilk fragman ve poster geçen ay paylaşılmıştı.

Yeni Büyük Hazine filminden beklentileriniz neler? İlk iki filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cult of the Lamb incelemesi

Cult of the Lamb İncelemesi: Tarikata Yeni Üyeler Aranıyor!

Oceans Eleven Ryan Gosling Margot Robbie

Margot Robbie’li Ocean’s Eleven Filmine Barbie’deki Rol Arkadaşı Ryan Gosling Katıldı