in , ,

“The Rings of Power”ın 2. Sezonundan İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu

The Rings of Power 2. Sezon için ilk fragman yayınlandı. Prime Video’nun Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinde yayın tarihi de belli oldu.

The Rings of Power 2. Sezondan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Lord of the Rings: The Rings of Powe 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Prime Video’nun merakla beklenen dizisinin yayın tarihi de ilk görüntülerle birlikte ortaya çıktı.

Fragman, İkinci Çağ’da Orta Dünya’da Sauron’un (Charlie Vickers) korkunç ve güçlü kötü karakterinin yükselişine odaklanıyor. Karanlık Lord, meşhur güç yüzüklerinin dökümüne yardım etmek için bir elf kılığına bürünüyor ve Celebrimbor’a (Charles Edwards) katılıyor. Orklar, ağaç dalları ve kurtçuk benzeri yapışkan bir kütle gibi tehditkar yaratıklar toprağı kirletiyor. Diğer yandan Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Córdova) ve Isildur (Maxim Baldry) da dahil olmak üzere 1. sezondaki birçok karakter savaşa hazırlanıyor.

The Rings of Power 2. Sezondan İlk Fragman

- Reklam -

Görüntülerde ayrıca ilk sezon finalinde büyücülerden (Istari) biri olduğu açıklanan Stranger (Daniel Weyman) karakterinin bir asa tuttuğu kısa bir sahne de yer alıyor. Stranger’ın Orta Dünya’nın en ünlü büyücüsü Gandalf’ın ilk versiyonu olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Diğer önemli Yüzüklerin Efendisi kareleri arasında ise Mordor Dağı, Büyük Kartallardan biri, Su’daki Gözcü (ya da atalarından biri) ve Sauron’un Mordor’daki ana kalesi Barad-dûr’un ilk hâlleri gibi detaylar bulunuyor.

The Rings of Power 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ayrıca Prime Video Türkiye, fragmanın Türkçe dublajlı versiyonunu da yayınladı:

YouTube video

(Türkçe dublajlı fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Rings of Power 2. sezon, 2022’nin sonlarında çekimlere başlamış ve ilk sezonun aksine Yeni Zelanda yerine İngiltere’de kameralar karşısına geçmişti.

- Reklam -

Tanıtımda da yer aldığı üzere Güç Yüzükleri 1. sezonda işlenen birçok konunun devamı getirilecek. Bunlar arasında Sauron’un Mordor’daki kale inşaatı, üç elf yüzüğünün ve yedi cüce yüzüğünün dökümü yer alıyor. Celebrimbor önde gelen isimlerden olacak. Galadriel, Elrond, Arondir, Isildur gibi Tolkien kitaplarından tanıdık karakterler de yeni mücadelelerine devam edecek.

The Rings of Power 2. sezonda ayrıca gri büyücü Gandalf’ın erken evrelerini yansıtması beklenen Stranger karakterinin hikâyesi derinleştirmesi bekleniyor. Görüntülerden anlaşılacağı üzere yeni sezonda karanlık bir hava hakim olacak.

The Rings of Power 2. Sezon Poster

Orta Dünya’nın bu kritik evresini anlatan The Rings of Power’ın 2. sezonu, 750 milyon dolarlık dev bütçesiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sauron’un yükselişini takip edecek yeni sezon, ilk üç bölümüyle 29 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak.

The Rings of Power 2. sezonu için paylaşılan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

16 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Kafamı duvalara vurasım geliyor. Bu adamı başta koyacaktınız ve diğer kuyu kazanları, beyaz giyen cadıları da belki akıl karıştırmak için ekleyecektiniz. Yani ön gösterimde bu sauron demek ne oluyor. Neden bu kadar kötü yapıyorsunuz.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragmanda heyecan, gerilim, korku, aksiyon var gibi görünüyor ama hiçbiri Tolkienvari bir duygu değil gibi geliyor. Sanki Marvel filminin bir fragmanı gibi. Neyse biz önümüzdeki Hunt for Gollumlara bakalım. :smiley:

  3. Avatar for iskenderc iskenderc dedi ki:

    Sauron kimdi diye koca ilk sezonu yemeleri eleştirilince fragmanda hemen yabıştırmışlar, annatar formunda aha bakın bu Sauron diye :smiley: Dizinin tek problemi buydu biliyorsunuz.

    Elrond da elflere komuta ediyor galiba. Halbuki bizim bildiğimiz Elrond ağaç dallarına oturup şiir yazardı.

  4. Avatar for erce erce dedi ki:

    Çöp ( yirmi karakter )

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

11 cevap daha var.

Antarktika Yeni Aksan

Antarktika’da İzole Yaşayan Bilim İnsanları Arasında Yeni Bir Aksan Doğuyor

Nicolas Cage, Spider-Man: Noir Dizisi Başrolünde Yer Alacak

Nicolas Cage’in Live-Action “Spider-Man: Noir” Dizisinde Başrolde Yer Alacağı Kesinleşti