in ,

“The Rings of Power” 2. Sezonda “Breaking Bad” Karakterinden İlhamla Yaratılmış Bir Tepe Trolü Yer Alacak

“The Rings of Power” 2. sezonda, Adar’ın ordusuna Damrod isimli bir tepe trolü de katılacak. Karaktere dair ilk görseller ve detaylar paylaşıldı.

The Rings of Power 2. Sezon Tepe Trolü Damrod
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. Sezon izleyicileri “kötü karakter” açısından iddialı bir yelpaze ile karşılamaya hazırlanıyor. Prime Video’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi, Damrod adlı bir tepe trolüyle hikâyeyi daha karanlık bir noktaya çekmeyi planlıyor.

Prömiyer için gün sayan The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor.

Empire dergisinde yayınlanan yeni bir makaleye göre Güç Yüzükleri’nin 2. sezonunda Adar’ın ordusuna Damrod isimli bir tepe trolü de katılacak. Bu karakter, gücü ve fiziksel yapısıyla Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerindeki Mike Ehrmantraut’tan ilhamla yaratılıyor.

- Reklam -

Mike Ehrmantraut Breaking Bad

Patrick McKay ve J.D. Payne imzasını taşıyan The Rings of Power, J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya evreninde geçiyor ve Güneşin İkinci Çağı’nda yaşanan olayları ele alıyor. Yeni sezon ise kötülüğün yükseliş hikâyesinde yeni bir perdeyi aralamak için adımlar atmayı sürdürüyor. Gelecek sezon izleyicilere birçok yeni karakter ve yaratık tanıtacak.

“The Rings of Power” 2. Sezon Damrod İsimli Bir Tepe Trolünü İzleyicilere Tanıtacak

2. sezonun ilkinden çok daha karanlık olacağı ve odağını kötü karakterlere yönelteceği biliniyordu. Geçen günlerde ise Höyüklü Kişiler’in Sauron saflarında savaşa katılacağı açıklanmıştı. Şimdi ise bir tepe trolü ile savaşı şiddet dozunun artırılması planlanıyor.

The Rings of Power 2. Sezon Tepe Trolü Damrod - Adar

Empire dergisi, Damrod’a ilk bakış görselini yayınlarken Patrick McKay’in açıklamalarına da yer veriyor. McKay, tepe trolünü bir “ejderha kemikleri yiyicisi” olarak anıyor. Karakter Benjamin Walker tarafından seslendiriliyor. Damrod, yeni sezonda Adar’ın ordusunun önemli bir parçası olacak. Öte yandan karakterin yaratımı sırasında Breaking Bad evreninden Mike Ehrmantraut’tan kısmen esinlenildiği da aktarılıyor.

McKay şu ifadeleri kullanıyor:

- Reklam -

“Hareket ediş şekline ve doğal bir şekilde sergilediği güce bakarsanız, Breaking Bad ve Better Call Saul’daki Mike Ehrmantraut’tan kısmen esinlenilerek yaratıldı.”

Dizinin ilk sezonu, Galadriel’in bir kar trolünü öldürmesiyle açılmıştı. Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi uyarlamalarında ise izleyiciler mağara trolleriyle tanışmıştı.

Gelecek sezon Balrog, Höyüklü Kişiler ve tepe trolü Damrod da dahil olmak üzere Orta Dünya’nın birçok korkutucu yaratığını ekranlarda ağırlayacak.

The Rings of Power 2. Sezon Adar Sam Hazeldine

The Rings of Power 2. sezon 29 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon bölümlerinde izleyicilerin karşısına çıkacak tepe trolü hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Artık midemiz bulanıyor bu iğrenç şeyden.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cobra Kai 6. ve Final Sezon Fragmanı (Türkçe)

“Cobra Kai” 6. ve Final Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

One Piece 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)

“One Piece” Live-Action Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)