in ,

Neil Gaiman Uyarlaması “The Sandman” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Başladı: İşte İlk Set Fotoğrafları

The Sandman 2. sezon prodüksiyonu başladı. Netflix’in dünyaca ünlü çizgi roman serisinden ekrana taşıdığı yapımda yeni sezon için çekim aşamasına geçildi.

The Sandman 2. Sezon Prodüksiyon Aşamasında
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman 2. sezon çekimleri başladı. Yayınlanan ilk kamera arkası fotoğrafları, Tom Sturridge’ı bir kumsalda gösteriyor.

Netflix’in hit fantazi dizisi ekranlara dönmek için hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Tom Sturridge ile birlikte Boyd Holbrook, Pattson Oswalt, David Thewlis ve Gwendoline Christie gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk sezonu geçen yıl yayınlanmıştı.

Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg üçlüsünün yaratıcı koltuğunu paylaştığı The Sandman çizgi romanları ilk defa 1989 yılında DC Comics çatısı altında yayımlandı. Eisner Ödülü dahil birçok ödüle layık görülen seri, çizgi roman kültürünü ciddi şekilde etkilemeyi başardı.

- Reklam -

Uzun yıllar süren dizi adaptasyonu spekülasyonlarının ardından projeyi nihayete erdirmeyi başaran platform ise Netflix oldu. İlk sezonun ardından gelen uzun sessizlik ise hayranlara 2. sezon için endişe etmelerine yetecek kadar uzun bir boşluk verdi. Ancak platform ünlü çizgi roman uyarlamasından vazgeçmedi ve geçen kasım ayında yaktığı yeşil ışıkla maceranın en az bir sezon daha devam etmesini garantiledi.

The Sandman 2. Sezon Çekimleri Başladı

Daily Mail’ın haberine göre The Sandman 2. sezon için ilk set fotoğrafları görüntülendi. Yayınlanan karelerde Lord Morpheus/Rüya’yı canlandıran Tom Sturridge’ın kimliği belli olmayan bir karakterle kumsalda konuştuğu görüldü.

The Sandman 2. Sezon Çekimler

Dizinin ilgili sahneye dair çekimleri Birleşik Krallık’ın güneyinde yer alan Dorset kentindeki Lulworth Koyu yakınlarındaki Durdle Door adlı kireçtaşı kemerinde gerçekleştiriliyor. Weld Ailesi’nin özel mülkü olan bölge genellikle halka açık olsa da Netflix dizisinin çekimleri sebebiyle bölge halka kapatılmıştı.

The Sandman 2. Sezon Çekimleri

The Sandman 2. Sezon Konusu

Dizinin ilk sezonu, çizgi roman serisinin ilk iki cildi olan Prelüdler & Noktürnler, Bebek Evi ve Düş Ülkesi’ndeki bazı hikâyelere dayanıyordu. Yapımın ilk sezonu Morpheus’un esaretten kurtularak kendi diyarında düzeni yeniden sağlamasını konu alıyordu.

- Reklam -

The Sandman 2. sezon hakkında kamuoyu ile paylaşılmış içerik detayları ise oldukça sınırlı. Neil Gaiman, ilk sezonda yer almayan Wanda Mann ve Endless’ın en genç üyesi Delirium’un 2. sezonda bulunacağını doğrulamıştı. Bununla birlikte The Sandman 7. Cilt Kısa Hayatlar’dan da bazı bölümlerin yapımda yer alacağı belirtiliyor.

Öte yandan Sandman ile aynı evrende geçen bir başka DC Comics uyarlaması olan Dead Boy Detectives de yakın gelecekte Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Sandman 2. Sezon - Netflix

The Sandman 2. sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak tahminler, 2024 yılının ikinci yarısını gösteriyor.

The Sandman 2. sezon için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Locus Ödülleri Kazananları

Bilimkurgu, Fantazi ve Korku Eserlerini Ödüllendiren “Locus Awards”ta 2023 Yılının Kazananları Açıklandı

Kalpsizler: Kerilynn Wilson Çizgi Romanı Türkçede

Yazar ve İllüstratör Kerilynn Wilson’ın Çizgi Romanı “Kalpsizler” Orijinaliyle Aynı Anda Türkçede