in ,

Yazar ve İllüstratör Kerilynn Wilson’ın Çizgi Romanı “Kalpsizler” Orijinaliyle Aynı Anda Türkçede

Kalpsizler çizgi romanı Türkçe raflarında. Orijinaliyle birlikte dilimize de çıkan eserin yazarlığını ve çizerliğini Kerilynn Wilson üstleniyor. | Ön Okuma

Kalpsizler: Kerilynn Wilson Çizgi Romanı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Kerilynn Wilson imzalı Kalpsizler çizgi romanı Türkçe raflarındaki yerini aldı. Eser, Genç Timaş etiketiyle yayımlandı.

Tuhaf ve harika şeylere olan ilgisiyle tanınan Kerilynn Wilson, ABD’nin Oregon eyâletinin Portland kentinde yaşıyor. Ancak zihninin daha çok uçan denizanaları ve yıldızları yiyen kuşlarla dolu kafasındaki uydurma yerlere gitme eğiliminde olduğunu dile getiriyor. Kısa bir süre önce ilk çizgi romanı The Faint of Heart ile okurlarının karşısına çıkan yazar ve illüstratör, 2024’te bir ve 2025’ten iki tane olmakla üzere toplamda üç çizgi roman üzerinde daha çalışıyor.

Orijinal adı The Faint of Heart olan çizgi romanın arka kapak tanıtım yazısını hemen aşağıdan okuyabilirsiniz.

- Reklam -

Kalpsizler – Kerilynn Wilson | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Kalpsizler - Kerilynn Wilson

Negatif duyguları hissetmemek için tüm insanlığın kalplerini aldırdığı bir dünyada kalbi olan tek kişi siz olsaydınız ne yapardınız? Ve duyguları olan tek kişi siz olsaydınız? Uyum sağlamak için kalbinizi aldırmaya boyun eğer miydiniz yoksa kalbinizi her ne pahasına olursa olsun korur muydunuz?

Kısa bir süre önce Bilgin, kalbinizi çıkardığınızda tüm üzüntü, endişe ve öfkenin yok olduğunu keşfetti. Bu işlem iyi duyguları da uyuşturmasına rağmen çok geçmeden hastanenin kapısında kuyruklar oluşmaya başladı.

- Reklam -

June ise ailesinde, arkadaşları arasında, okulunda kalbini aldırmamış tek kişi. Gittikçe üzerindeki baskı artan June, bir gün sokakta terk edilmiş bir kavanozun içinde bir kalp bulur ve bu kalple ablasını normale döndürmeyi umar. Kalbini aldırmasına rağmen yeniden hissetmeye başlayan Max ile tanıştığında, June sandığından daha büyük bir sorun olduğunu anlar ve tüm insanlığı kurtarmak için maceraya atılır.

Toplamda 304 sayfadan oluşan ve ciltli olarak satışa sunulan çizgi romanın çevirisini ise Barış Purut üstleniyor. Eser, Haziran 2023 itibarıyla tüm dünyayla aynı anda Türkçede de raflardaki yerini almaya başladı. Kalpsizler‘i kitapçılardan ya da dijital olarak kitap satışı yapan mağazalardan temin edebilirsiniz.

Son olarak çizgi romanın ilk sayfalarını içeren ön okuması için buraya tıklayabilirsiniz.

Kalpsizler çizgi romanının konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, yeni çizgi roman haberleri için bizi Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman 2. Sezon Prodüksiyon Aşamasında

Neil Gaiman Uyarlaması “The Sandman” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Başladı: İşte İlk Set Fotoğrafları

Dokuzuncu Dedekind Sayısı Keşfedildi

Matematikçiler 32 Yıl Süren Arayışın Ardından Dokuzuncu Dedekind Sayısını Keşfetti