in ,

“The Sandman” 2. Sezonda Yer Alacak Yeni Oyuncular Belli Oldu: İşte Orpheus, Thor, Loki, Odin ve Diğerleri

The Sandman 2. Sezon oyuncu kadrosu genişliyor. Neil Gaiman’ın ünlü çizgi roman serisinden uyarlanan dizide yer alacak yeni isimler açıklandı.

The Sandman 2. Sezon Yeni Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman 2. Sezon oyuncu kadrosu Neil Gaiman imzalı çizgi roman serisinin bazı ikonik karakterlerini canlandıracak isimlerle genişledi.

Yaratıcılığını Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg’ün üstlendiği The Sandman çizgi romanları, türünün en özgün örnekleri arasında yer alıyor. Yayın hayatına 1989’da DC Comics markası altında başlayan seri, Eisner Ödülü gibi birçok prestijli ödülü kazanırken çizgi roman kültürünün derinlik kazanmasında da önemli rol oynamıştı.

Netflix, 2022 yılında bu popüler seriyi dizi formatına taşımış ve macera yeni bir boyut kazanmıştı. Tom Sturridge’in Rüya/Morpheus karakterini canlandırdığı yapımda Ölüm karakteri Kirby Howell-Baptiste, Arzu karakteri Mason Alexander Park, Çaresizlik karakteri Donna Preston tarafından canlandırılmıştı. Kasım 2022’de gelen yeni sezon onayı ile birlikte gözler dizinin bir sonraki aşamasına çevrildi.

- Reklam -

The Sandman 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte İlk Tanıtım

Mayıs 2024’te Sonsuzlar’ın diğer üyeleri de hikâyeye dahil oldu ve Kader’i Adrian Lester’ın, Çılgınlık’ı Esmé Creed-Miles’ın ve Müsrif’i Barry Sloane’un canlandıracağı netleşti.

The Sandman 2. Sezon Oyuncu Kadrosunda Bazı Önemli Roller Açıklandı

The Sandman 2. sezon, çizgi roman serisinin Sisler Mevsimi (Season of Mists) ve Kısa Hayatlar (Brief Lives) ciltlerinden hikâyeler taşıyacak.

Netflix’in TUDUM platformunda açıklanan bilgilere göre gelecek sezonda yapıma dahil edilen 9 oyuncu resmiyet kazandı.

The Sandman 2. Sezon Yeni Oyuncular

  • Ann Skelly – Nuala
  • Clive Russell – Odin
  • Douglas Booth – Cluracan
  • Freddie Fox – Loki
  • Indya Moore – Wanda
  • Jack Gleeson – Puck
  • Laurence O’Fuarain – Thor
  • Ruairi O’Connor – Orpheus
  • Steve Coogan – Barnabas

The Sandman 2. Sezon Yeni Oyuncular

Warner Bros. Television tarafından geliştirilen dizide hayranların gözü, Rüya karakterinin oğlu olarak ana hikâyede önemli yer tutan Orpheus’a dikilmişti. Dizide Orpheus rolü The Conjuring: The Devil Made Me Do It ile tanınan Ruairi O’Connor’a emanet edildi.

TUDUM’daki tanıtımda Orpheus için şu ifadelere yer verildi:

- Reklam -

“Şair, müzisyen ve kâhin olan Orpheus, Rüya ve ilham perisi Calliope’nin tek çocuğudur. Orpheus, idealist, romantik, genç bir adamdır. (En çok da babasının oğludur). Ta ki trajedi kendisini vurana ve ona sevginin gerçek doğasını gösterene kadar.”

Yeni sezonda Loki rolüyle diziye katılan Freddie Fox The Three Musketeers ile tanınıyor. Odin’i canlandıran Clive Russell’ı ise izleyiciler Sherlock Holmes’teki Tanner rolüyle anımsıyor. Yapımda Thor rolüyle Laurence O’Fuarain (Viking), Nuala rolüyle Ann Skelly (The Nevers), Cluracan rolüyle Douglas Booth (Pride and Prejudice and Zombies) ve Puck rolüyle Jack Gleeson (Game of Thrones) diziye katılan diğer oyuncular arasında bulunuyor. Bu karakterler, çizgi roman serisinin Sisler Mevsimi cildindeki hikâyelerde yer alıyor.

The Sandman 2. Sezon Yeni Oyuncular Netflix

Ayrıca Escape Room: Tournament of Champions’tan Indya Moore Wanda rolünde ve Oscar adayı aktör Steve Coogan da Barnabas adlı köpeğin sesi olarak ekibe dahil oluyor. Bu iki karakter ise Kısa Hayatlar cildinde bulunuyor.

Dizinin 2. sezonunda bütün bölümlerin yönetmenliği ilk sezonda da görev alan ve His Dark Materials ile Doctor Who ile tanınan Jamie Childs tarafından yönetilecek. Dizinin showrunner’lığını ise Allan Heinberg ve David S. Goyer ikilisi üstleniyor.

The Sandman 2. Sezon Yeni Oyuncu Kadrosu

Toplam 10 bölümden oluşacak yeni sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

The Sandman 2. sezon için belirlenen oyuncu kadrosu hakkında sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Now You See Me 3 Vizyon Tarihi - Sihirbazlar Çetesi Yeni Film

Sihirbazlar Çetesi Yeni Macerasına Hazır: “Now You See Me 3” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Karanlık Maddeyi Hapsetmek için Vakum Sistemi Geliştirildi

Karanlık Maddeyi Hapsetmeye Yönelik 3D Baskılı Vakum Sistemi Geliştirildi