in , ,

“The Sims 4” Aşk Rüzgârlarına Hazırlanıyor: Yeni Genişleme Paketi “Lovestruck” Yolda

The Sims 4 Lovestruck ile popüler Maxis oyunu romantizm dolu yeni bir boyuta taşınıyor. Ek pakete dair yayın tarihi, fragman ve merak edilen diğer tüm detaylar paylaşıldı.

The Sims 4 Lovestruck Ek Paket Detayları
- Reklam -
- Reklam -

The Sims 4 Lovestruck resmi olarak duyuruldu. Maxis’in dünyaca ünlü hayat simülasyonu yeni bir ek paket ile evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

The Sims 4’un gelecek genişleme paketi Lovestruck hakkında fragman ve piyasaya sürülme tarihi dahil tüm detaylar paylaşıldı. Oyuncular bu yaz PC, Mac, PlayStation ve Xbox üzerinden yeni paketi oynama fırsatı bulabilecekler.

Lovestruck (Sevdalı) adından da anlaşılabileceği üzere, çöpçatanlığa ve randevulara odaklanan yeni özellikler ile oyunun romantik etkileşimlerinde ve ilişkilerinde daha derin bir deneyim imkânı sunmayı hedefliyor.

- Reklam -

The Sims 4 Lovestruck Ek Paket Detayları Çıkış Tarihi

The Sims 4 Lovestruck Oyuna Flört Uygulaması Ekleyecek

Simler partner bulmak için Cupid’s Corner adında bir flört uygulaması kullanabilecekler. Sim profilini oluşturduktan sonra (selfie çekmek ve kriterlerini listelemek de dahil) uygulama onlara inceleyebilecekleri bir aday havuzu oluşturacak. Ayrıca randevular planlanabilecek, Simler tarihe ve aktiviteye karar verebilecek.

Tüm bu süreçte iki Sim’in birbirine âşık olma garantisi yok. Yapılan aktiviteler, karakter özellikleri, romantizm tarzı gibi faktörler Simlerin birbirlerine karşı olan duygularını etkiliyor. Ayrıca oyuna omuzdan öpmek gibi yeni animasyonlar da ekleniyor.

The Sims 4 Lovestruck Ek Paket Detaylar

Yeni İlişki Dinamikleri Sistemi

Oyuna yeni eklenen ilişki dinamiği sistemi, iki Sim’in ilişkisinin sağlıklı, tutkulu, gergin veya öngörülemez olup olmadığını belirleyerek farklı ilişkileri ayırt etmeye yardımcı olacak. Sağlıklı bir ilişkide çiftler birbirlerine karşı olan sevgilerini romantik ve arkadaşça eylemler ile gösterecekler. Öte yandan tutkulu ilişkiler ise fiziksel yakınlığa odaklı olacak. Gergin bir ilişkide çiftler birlikte olsalar da mutsuz hissedecek ve birbirlerine karşı kaba hareketlerde bulunabilecekler. Öngörülemez çiftler ise düşmanlık ve aşk arasında gidip gelecekler. Çiftler bir anda büyük bir kavgaya tutuşabilecek ve çok kısa süre içinde de öpüşüp barışabilecekler.

İlişki sürecinde Simler partnerlerini tanıyabilecek, onların ilişkiden beklentilerini öğrenebilecekler. Oyuncular bu şekilde “İlişki Memnuniyeti”ni sürdürebilecekler. Bu da oyuna eklenecek yeni bir romantizm becerisi olarak kabul görecek.

Yeni Kişilik Özellikleri ve Yeni Mekânlar

Ek olarak Love Bug (Aşk Böceği) ve Romantically Reserved (Çekingen Romantik) adlı iki yeni kişilik özelliği, Fear of Intimacy (Yakınlık Korkusu) ve Fear of Being Alone (Yalnızlık Korkusu) adlı iki yeni korku ve İlişki Danışmanlığı kariyeri oyuna ekleniyor.

Genişleme paketi aynı zamanda yeni bir dünyaya da ev sahipliği yapıyor. Ciudad Enamorada şehri 3 yeni mahalle ve çiftlerin randevuya çıkıp WooHoo yapabilecekleri, bekarların da zaman geçirebileceği yeni mekânlarla geliyor.

The Sims 4 Lovestruck Ek Paket Detayları Fiyat

- Reklam -

Genişleme paketinin yanı sıra ana oyuna da ilişkilerle ilgili yenilikler geliyor. Yeni güncelleme ile gelen Romantik Sınırlar sistemi, ilişkideki sınırları ve kıskançlığı özelleştirme imkânı veriyor. Bu sistem çok eşliliği de mümkün kılıyor.

Yeni genişleme paketi ilk olarak bu yazın yol haritasının bir parçası olarak mayıs ayında duyuruldu. İlk yayınlandığı zaman flörtöz bir paket olarak nitelendirilmişti.

Geçen ay ise Simmerlara ideal restoranlarını, barlarını veya havuzlu mekanlarını oluşturmalarına yardımcı olacak iki yeni inşa/satın alma Kit paketi yayınlandı.

The Sims 4 Lovestruck Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Sims 4 Lovestruck Çıkış Tarihi ve Fiyatı

The Sims 4 Lovestruck ek paketi 25 Temmuz 2024 tarihinde PC, Mac, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında yayınlanacak.

Şu anda ön siparişe açılan oyun için EA Play’de belirlenen fiyat ise 39,99 dolar (yaklaşık 1.300 TL).

İlginizi çekebilir: The Sims 5 Hakkında Tüm Detaylar

Siz The Sims 4 Lovestruck hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Street Fighter Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Yönetmensiz Kalan Yeni “Street Fighter” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Tulsa King 2. Sezon Çıkış Tarihi

Sylvester Stallone’un Tartışmalı Dizisi “Tulsa King”de 2. Sezon Tarihi Açıklandı