in ,

Hargreeves Kardeşler Geri Dönüyor: İşte “The Umbrella Academy”nin 4. ve Final Sezonundan İlk Görseller

The Umbrella Academy 4. Sezon için ilk kareler paylaşıldı. Netflix’in popüler dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

The Umbrella Academy 4. Sezondan İlk Görseller: Final Kapıda
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 4. ve final sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix’in popüler dizisi için paylaşılan ilk görseller, Hargreeves kardeşlerinin bu son maceralarına bir ilk bakış sunuyor.

The Umbrella Academy’nin yaratıcısı Gerard Way’in aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizi, ilk kez 2019’da Netflix’te yayınlanmıştı. Olağanüstü güçlere sahip süper yetenekli kardeşlerin babaları öldükten sonra bir araya gelmelerini konu edinen yapım, son olarak Haziran 2022’de yayınlanan 3. sezon ile izleyicilerin karşısına çıktı.

3. sezon finalinde, Şemsiye Akademisi üyeleri her şeyi yutan Kugelblitz’den kurtulmayı başarmış, ancak Sir Reginald’ın boyutlar arası makineyi yeniden programlamasıyla evren sıfırlanmıştı. Yeni bir zaman çizgisine sürüklenen kardeşler, yaralarından iyileşmiş olsalar da beklenmedik bir sürprizle karşılaşmışlar ve kendilerini süper güçlerini kaybetmiş olarak bulmuşlardı.

- Reklam -

Entertainment Weekly tarafından paylaşılan ilk görselde, Diego’nun (David Castañeda) eski bir minibüsü “Wanda” etrafında toplanan kardeşler, Lila (Ritu Arya) ile gergin bir kafa kafaya gelmiş görünüyorlar. Dikkat çekici bir detay olarak, 1. sezondaki zaman yolcusu suikastçı Cha-Cha’nın ikonik pembe maskesi de yol kenarında duruyor. Diğer bir görüntüde ise Viktor (Elliot Page), şok içinde etrafa bakıyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon İlk Görsel

The Umbrella Academy 4. Sezon İlk Görüntü

The Umbrella Academy 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Şimdi ise kardeşlerin bu güçsüz hallerinde nasıl bir düşmana karşı koyacakları merak konusu. İlk sezonun ünlü kötü karakteri Cha-Cha’nın maskesinin varlığı, eski düşmanların geri dönüş sinyali mi veriyor? Dizinin yaratıcıları bunu bir ipucu olarak mı bıraktı yoksa sadece bir gönderme mi?

- Reklam -

Yeni sezonda yine büyük bir finalin bekleneceği kesin. The Unbearable Tragedy of Getting What You Want (İstediğini Elde Etmenin Dayanılmaz Trajedisi) adını taşıyacak ilk bölümde, ünlü oyuncular Megan Mullally ve Nick Offerman’ın canlandırdığı tuhaf bir çiftle tanışacağız. VHS kaseti meraklısı bu çift, Allison’ın bir filminin kasetine 5.000 dolar ödemeye razı! Rolleri henüz netlik kazanmasa da, Hargreeves kardeşlerinin başını belaya sokacakları çok açık.

The Umbrella Academy 4. Sezon Final

The Umbrella Academy 4. Sezon, 8 Ağustos 2024 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix’te yayınlanacak. Güçlerini yitirmiş Hargreeves’ların bu zor durumdan nasıl sıyrılacakları, eski tanıdık düşmanların diziye geri dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.

Dizinin final sezonundan beklentileriniz neler? İlk üç sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Bakalım nasıl bitirecekler hikayeyi

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En Eski İnsan Virüsleri Neandertal Kemiklerinde Bulundu

Bilinen En Eski İnsan Virüsleri 50.000 Yıllık Neandertal Kemiklerinde Tespit Edildi

Prens Alıntıları: Niccolo Machiavelli'den Çığır Açan Sözler

Siyaset Biliminin Çığır Açan Metinlerinden Niccolo Machiavelli İmzalı “Prens” Kitabından Öne Çıkan Alıntılar