in , ,

M. Night Shyamalan’ın Kaos Dolu Gerilim Filmi “Trap” için Yeni Fragman Yayınlandı

“Trap” filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Josh Hartnett ve Saleka’nın başrollerini paylaştığı gerilim macerası M. Night Shyamalan imzasını taşıyor.

Trap - Yeni M. Night Shyamalan Film - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Trap filminden yeni fragman yayınlandı. Hint asıllı Amerikalı yönetmen M. Night Shyamalan’ın gelecek yapımı için geri sayım sona eriyor.

1999 tarihli The Sixth Sense filmiyle 2 dalda Oscar adaylığı alan; Signs, Lady in the Water, The Village gibi korku-gerilim filmleri ve live-action The Last Airbender yapımıyla tanınan M. Night Shyamalan’dan yeni bir gerilim hikâyesi geliyor.

Shyamalan, Warner Bros. Pictures stüdyolarıyla imzaladı özel anlaşmanın ardından Trap filmi ile gerilim sinemasına geri dönüyor. İlk tanıtımı geçen nisan ayında yayınlanan yapımdan yeni bir fragman paylaşıldı.

- Reklam -

Kızı Ishana Night Shyamalan’ın korku filmi The Watchers’ın perdeye çıkışından yalnızca birkaç ay sonra M. Night Shyamalan yeni gerilim filmi Trap ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yeni yayınlanan bir fragman, yapıma daha detaylı bir bakış imkânı sağlıyor.

Trap Filmi – Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

30 Days of Night ve Lucky Number Slevin ile tanınan Josh Hartnett’ın başrolünde oynadığı gerilim filmi Trap, bir baba ve genç kızının gittiği pop konserinin karanlık ve kötücül bir oyuna dönüşmesini” konu alıyor.

Trap filmi bir pop konseri aslında “Kasap” adlı sadist bir seri katili yakalamak için tasarlanmış karmaşık bir tuzak olarak kurgulanıyor. Uzun süredir yetkililerden kaçmakta olan Kasap’ı yakalamak ise herkes için ölümcül bir deneyime dönüşüyor.

Saleka Shyamalan, gerilim filminde pop yıldızı Lady Raven’ı canlandırıyor. Başrol Josh Hartnett ise kısa bir süre önce filmi “çok tuhaf” ve “çok karanlık” sözleriyle tanımlamıştı.

Trap - Yeni M. Night Shyamalan Film - Fragman 2024

- Reklam -

M. Night Shyamalan tarafından yazılıp yönetilen Trap filminin oyuncu kadrosunda Josh Hartnett ile birlikte Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills ve Allison Pill gibi isimlere de yer veriyor.

Filmin yapımcıları arasında Ashwin Rajan, Marc Bienstock ve M. Night Shyamalan bulunurken Steven Schneider ise yönetici yapımcı koltuğunda oturuyor.

Filmin görüntü yönetmenliğini Call Me by Your Name ile tanınan Sayombhu Mukdeeprom üstlenirken yapım tasarımcısı olarak The Hating Game’den Debbie de Villa görev alıyor.

Trap - Yeni M. Night Shyamalan Film - Fragman - WB

Trap filmi 2 Ağustos 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

M. Night Shyamalan’ın yeni gerilim filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Abi sen korku filmi yapamıyorsun ya bırak artık bu işleri. Hele o Köy neydi ya, rezalet.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)

“One Piece” Live-Action Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)

Simülakrlar ve Simülasyon - Jean Baudrillard | Haftanın Kitabı #328

Simülakrlar ve Simülasyon – Jean Baudrillard | Haftanın Kitabı #328