in , ,

Prime Video İmzalı Bilimkurgu Dizisi “Upload” için 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Upload 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Prime Video’nun popüler bilimkurgu komedisi, yeni bölümleri ile çok yakında geri dönüyor.

Upload 3. Sezon Fragman - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Upload 3. sezon ile geri dönüyor. Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video’da yayınlanan bilimkurgu ve komedi dizisi için yeni fragman yayınlandı.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan ve Saturday Night Live, King of the Hill ve The Office ile toplamda 5 defa Emmy kazanan Greg Daniels tarafından yaratılan Upload ekranlara geri dönüyor.

Ölümden sonra bilincin dijital bir dünyaya taşınabildiği bir evrende geçen Upload dizisi, sanal ahiret hayatı ile gerçek dünya arasında sıkışan bir karakterin komedi dolu hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

2. sezon finalini Mart 2022’de yapan dizi, yeni sezon onayını geçen yıl mayıs ayında almıştı. O tarihten beri sessizliğini koruyan Upload’da 3. sezon tanıtım çalışmaları başladı.

Upload 3. Sezon Fragman - Prime Video Dizisi

Başrollerini Robbie Amell, Andy Allo ve Allegra Edwards’ın paylaştığı dizi 3. sezon için gün sayıyor.

Yeni sezonda Nathan Brown, ölümünün perde arkasındaki komploya dair yeni detaylar keşfetmeye devam ediyor.

Upload 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Upload 3. Sezon, Nathan’ın yeniden dünyaya indirilmesinin ardından başlıyor. Lakeview adlı dijital bir ahirette iki sezon geçiren Nathan, eski kız arkadaşı Ingrid (Allegra Edwards) sayesinde hayata geri dönüyor. Ancak son derece riskli olduğu bilinen bu işlem, Nathan’ın kafasının hiçbir uyarı olmadan patlayabileceği anlamına da geliyor.

Yayınlanan yeni fragman Nathan ve Nora’nın mutlu birlikteliğiyle başlıyor. Kısa süre sonra, Nathan’ın indirilmesinden bu yana 26 gün geçtiği ortaya çıkıyor ve bu da biraz kafa karışıklığına ve diğerlerinde biraz endişeye neden oluyor. İzleyiciler Nathan ve Nora’nın indirme işlemine tepkisi hakkında zaten bir fikre sahipler. Ancak bunun göreceli başarısının çift için daha da fazla sorun yaratması da muhtemel kabul ediliyor.

- Reklam -

Upload 3. Sezon Fragman

Dizinin yaratıcılığını, Howard Klein (The Office, The Mindy Project) ile birlikte yürütücü yapımcılık yapan showrunner Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) ikilisi üstleniyor.

Yeni sezonda yapıma geri dönenler arasında Ivan rolüyle Josh Banday, Lucy rolüyle Andrea Rosen, Oliver Kannerman rolüyle Barclay Hope ve David Choak rolüyle William B. Davis yer alıyor. Jeanine Mason ise Karina adında bir Horizen yöneticisi olarak 3. sezon kadrosuna dahil oluyor.

Upload 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Upload 3. sezon, 20 Ekim Cuma günü Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak. İki bölümlük prömiyerin ardından bölümler çifter olarak 10 Kasım’daki finale kadar platformdaki yerini almaya devam edecek. Yeni sezon toplamda 8 bölümden oluşacak.

Sizin Upload 3. sezon için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Dizi dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 British Fantasy Awards Kazananları

Fantastik Edebiyatın Öncü Ödüllerinden British Fantasy Awards’ın 2023 Yılı Kazananları Açıklandı

Kaçak Goril Sally Jones - Jakob Wegelius

İsveçli Yazar Jakob Wegelius’un Fantazi ve Suç Romanı “Kaçak Goril Sally Jones” Türkçede