in ,

“Monte Kristo Kontu” Geri Dönüyor: Yeni Film Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı

Alexander Dumas’ın zamansız romanı “Monte Kristo Kontu”, yepyeni bir film uyarlamasıyla beyaz perdeye dönüyor. İlk fragman paylaşıldı.

Yeni Monte Kristo Kontu Filminden İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir Monte Kristo Kontu film uyarlaması daha beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor. Pathé ve Dimitri Rassam, Üç Silahşörler’in başarısını takip eden Le Comte de Monte-Cristo adlı yeni sinema filmi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Alexandre Dumas’nın edebi başyapıtından uyarlanan film, işlemediği bir suçtan dolayı düğün gününde tutuklanmasına yol açan uğursuz bir komploya kapılmış genç bir adam olan Edmond Dantes’in durumunu anlatıyor. Château d’If adasında 14 yıl hapis yatan Edmond, cüretkâr bir kaçış düzenler ve artık hayal gücünün ötesinde bir servete sahip olarak Monte-Cristo Kontu kimliğine bürünür. Görevi de kendisine ihanet eden üç kişiden intikam almaktır.

Filmin yönetmen koltuğunda Üç Silahşörler’in(Les Trois Mousquetaires: D’Artagnan) arkasındaki yaratıcı beyinler Matthieu Delaporte ve Alexandre de la Patellière ikilisi oturuyor. Başrolde Pierre Niney’e Anaïs Demoustier, Bastien Bouillon, Anamaria Vartolomei, Laurent Lafitte ve Julien De Saint Jean gibi Fransız sinemasının önemli isimleri eşlik ediyor.

- Reklam -

Yeni Monte Kristo Kontu Filminden İlk Fragman Yayında

M6 Films’in ortak yapımcılığını üstlendiği ve M6, Canal+ ve Ciné+ kanallarında yayınlanacak olan film, Fargo Films ile bir işbirliğinin ürünü. Dimitri Rassam macera, romantizm, gerilim ve intikam unsurlarını bir araya getiren bu çok yönlü sinema yolculuğunu üstlenmenin zorlu bir görev olduğunu ifade etti.

Yayınlanan ilk fragman Edmond Dantes’in haksız yere hapsedilmesinden, intikam planlarına ve Monte Kristo Kontu’na dönüşümüne kadar uzanan sürükleyici bir öykü sunuyor. Fragmanda aksiyon dolu sahneler, gizemli atmosfer ve etkileyici görseller ön plana çıkıyor. Yönetmenler, Monte Kristo Kontu’nu sadece bir intikam hikayesi olarak değil, macera, gerilim ve güçlü bir aşk hikayesini harmanlayan bir efsane olarak yorumluyor. Hemen aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Yeni Monte Kristo Kontu Filmi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Monte Kristo Kontu filmi, 28 Haziran 2024’te Fransız sinemalarında gösterime girecek. Uluslararası vizyon tarihleri henüz açıklanmadı.

Yeni Monte Kristo Kontu filmi uyarlaması için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ters Yüz 2 Fragmanı - Inside Out 2

“Ters Yüz 2” Geliyor: İşte Pixar İmzalı Filmden Yeni Fragman

Watch Dogs Film Uyarlaması

Popüler Video Oyunu “Watch Dogs” Filme Uyarlanıyor