in , ,

“Ters Yüz 2” Geliyor: İşte Pixar İmzalı Filmden Yeni Fragman

Ters Yüz 2 filmi ufukta gözüktü. Pixar’ın ünlü animasyon yapımı “Inside Out”un devam macerasından yeni fragman paylaşıldı.

Ters Yüz 2 Fragmanı - Inside Out 2
- Reklam -
- Reklam -

Ters Yüz 2 filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Pixar, Inside Out evrenini genişletirken Korku, Üzüntü, Tiksinti, Öfke ve Neşe’nin maceraları devam ediyor.

Pete Docter ve Ronnie del Carmen tarafından yaratılan yaratılan Ters Yüz’ün ilk filmi 2015’te vizyona girmiş, 175 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 857 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Aradan geçen yaklaşık 10 yıl sonra, Inside Out yeni bir film ile izleyicileri selamlamaya hazırlanıyor. İlk fragmanı geçen kasım ayında yayınlanan yapımdan yeni tanıtım paylaşıldı. Ters Yüz 2, ergenlik döneminde tanıştığı yeni duygularla mücadele eden genç Riley’nin maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Pixar, genç bir kızın hayatındaki olaylara gerçek zamanlı olarak tepki veren duygularını perdeye taşıyan yeni macerada tanıtım faaliyetlerine hız kazandırıyor.

Ters Yüz 2 Yeni Fragman - Inside Out 2

Ters Yüz 2 Filmi Riley’nin Ergenlik Döneminde Geçiyor

Inside Out’un ilk macerasında henüz küçük bir kız çocuğu Riley, bu yapımda duygularla başa çıkmanın güçlükleriyle tanışmıştı. Yeni filmde ise Riley’yi daha zorlu bir sınav olan ergenlik dönemi bekliyor.

İlk filmde Korku’yu seslendiren Bill Hader, yeni yapımda yerini Tony Hale’a bırakıyor. Liza Lapira ise Tiksinti rolünü Mindy Kaling’den devralacak.

Amy Poehler Joy rolünü, Lewis Black Öfke’yi, Phyllis Smith Üzüntü’yü ve Richard Kind Bing Bong’u tekrar canlandıracak.

Bununla birlikte Haya Hawke Ters Yüz 2’de izleyicilerin karşısına Anksiyete karakterini seslendirerek çıkacak. Ayo Edebiri Kıskançlık’a hayat verirken Bıkkınlık’ı Adèle Exarchopoulos ve Utanç’ı Paul Walter Hauser oynayacak.

Inside Out Dizisi Disney+ ile Geliyor

- Reklam -

İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Pete Docter Pixar, aradan geçen 9 yılda Pixar’ın Baş Kreatif Sorumlusu oldu. Dolayısıyla Inside Out 2’nun yönetmen koltuğuna yeni bir isim olarak Kelsey Mann (Elemental ve Turning Red) geçecek.

Ters Yüz 2’nin senaryosu The Good Dinosaur ve Captain Marvel’da da kalem oynatan Meg LeFauve imzasını taşıyacak.

Ters Yüz 2 Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Inside Out 2 Türkçe Seslendirme Kadrosu

Filmin Türkçe seslendirme kadrosu hakkında henüz kapsamlı bilgi paylaşılmamış olsa da Güpse Özay’ın yapımda Üzüntü rolünü yineleyeceği öğrenildi.

Ters Yüz 2 filmi 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

Ters Yüz 2 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Bikeriders Fragmanı: Austin Butler ve Tom Hardy Başrolde

Austin Butler ve Tom Hardy’li “The Bikeriders” Filminden Yeni Fragman

Yeni Monte Kristo Kontu Filminden İlk Fragman Yayında

“Monte Kristo Kontu” Geri Dönüyor: Yeni Film Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı