in ,

Austin Butler ve Tom Hardy’li “The Bikeriders” Filminden Yeni Fragman

The Bikeriders fragmanı yayınlandı. Gerçek olaylardan esinlenen Motorcular’ın başrollerinde Austin Butler, Tom Hardy ve Jodie Comer yer alıyor.

The Bikeriders Fragmanı: Austin Butler ve Tom Hardy Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Bikeriders fragmanı paylaşıldı. Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer ve Norman Reedus gibi yıldızların yer aldığı film, bir motosiklet kulübünün yükselişini konu alıyor.

Yaklaşık iki yıl süren bir bekleyişin ardından ödüllü yönetmen Jeff Nichols, yeni filmi The Bikeriders ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nichols, kariyerine etkileyici bir başlangıç yaptığı Shotgun Stories ile sinemaseverlerin dikkatini çekti. Ardından Take Shelter (Sığınak) ve Mud (Kaçak) gibi filmlerle çıkışını sürdüren yönetmen, Midnight Special (Gece Yarısı) ile bilimkurgu ve duygusal bir baba-oğul hikâyesini bir araya getirdi. En son 2016 yapımı Loving (Sevmek) ile izleyicilerin karşısına çıkan Nichols, bu filmiyle eleştirmenlerden tam not alarak büyük beğeni toplamıştı.

The Bikeriders Filmi Jeff Nichols’ın Yıllar Sonra Gelen İlk Filmi Oluyor

The Bikeriders Fragmanı: Austin Butler ve Tom Hardy Başrolde

- Reklam -

Yıllar süren sessizliğin ardından Jeff Nichols’ın geri döndüğü The Bikeriders (Motorcular), Haziran 2024 tarihinde seyirciyle buluşacak. Ancak bu tarih, filmin orijinal yayın tarihinden altı ay sonraya denk geliyor. Focus Features, filmi satın aldıktan kısa bir süre sonra bu yeni tarihi açıkladı.

Film başlangıçta 20th Century Studios tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanmıştı ancak Disney ve 20th Century Studios, bir önceki ortak çalışmaları olan The Creator’ın gişede başarısız olması nedeniyle filmi vizyon takviminden çıkardı. Focus Features da yapımı devralarak izleyicilerle Universal Pictures üzerinden buluşturmaya hazırlanıyor.

The Bikeriders Fragmanı: Austin Butler ve Tom Hardy Başrolde

Oyuncular arasında ayrıca Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Karl Glusman ve Emory Cohen gibi isimler yer alıyor. Sarah Green, Brian Kavanaugh-Jones ve Arnon Milchan ise yapımcılar olarak ön plana çıkıyor.

Film, Danny Lyon’un aynı adlı kitabına dayanıyor. Lyon’un eseri 1960’ların motosiklet kültürünü en iyi belgeleyenlerden biri olarak kabul ediliyor. Focus Features’ın resmi açıklamasına göre, The Bikeriders, orta batılı bir motosiklet kulübü olan Vandals’ın yükselişini konu alıyor. Üyelerinin hayatlarına bakıldığında kulüp, on yıl içinde yerel yabancıların bir araya geldiği bir yerden, orijinal grubun benzersiz yaşam tarzını tehdit eden daha kötü niyetli bir çeteye dönüşüyor.

- Reklam -

The Bikeriders Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Telluride Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan The Bikeriders, eleştirmenler arasında karışık tepkilere neden oldu. Collider’dan Emma Kiely, filmi “Büyüleyici bir hikâyenin peşinden giderek gerçekte olmayan bir epik öykü içinde kayboluyor,” diyerek eleştirdi.

Topam 1 saat 56 dakikadan oluşan film, Türkiye’de de 21 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

The Bikeriders’ın fragmanını nasıl buldunuz? Filmden beklentilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hazbin Hotel İnceleme

“Hazbin Hotel” İncelemesi: Cehennem’de Rehabilitasyon Başkadır

Ters Yüz 2 Fragmanı - Inside Out 2

“Ters Yüz 2” Geliyor: İşte Pixar İmzalı Filmden Yeni Fragman