Menu
in , ,

Blood of Zeus Fragmanı: Castlevania Ekibinden Yeni Netflix Animesi

Blood of Zeus fragmanı paylaşıldı. Castlevania ekibinden yeni bir Netflix animesi izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix’in popüler animasyon dizisi Castlevania’nın yapımcıları, ekim ayının sonunda yayınlanacak olan Yunan mitolojisi odaklı Blood of Zeus animesi için ilk fragmanı paylaştı.

Castlevania serisinin ardındaki stüdyonun geliştirdiği orijinal anime serisi Blood of Zeus hakkında ilk fragman yayınlandı. Fantastik aksiyon türündeki yapım, adından da anlaşılacağı üzere Yunan mitolojisini konu alıyor. Powerhouse yapım şirketi tarafından oluşturulan animenin yaratıcıları Charley Parlapanides ve Vlas Parlapanides. Yapım 27 Ekim 2020 tarihinde Netflix platformunda izleyici ile buluşacak.

Dizi, Olimpos tanrıları ve Titanlar arasında gelişen bir savaş sırasında, Yunanistan eteklerinde yaşayan halkın bir parçası olan Heron’a odaklanıyor. Babasının Zeus olduğunu, geçmişin karanlık sırları ile birlikte keşfeden Heron; insanlığın, iblis orduları ile olan mücadeleden sağ kurtulabilmesinin tek umudu olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Fragmanın ilk yarısı eski bir savaş, saldırgan iblis ordusu ve ölü bir devin kalıntılarına yoğunlaşırken diğer yarısı da etkileyici bir şekilde tasarlanmış aksiyon bölümleriyle dolu.

Yapımın seslendirme kadrosunda Jason O’Mara, Derek Phillips, Mamie Gummer, Claudia Christian, Elias Toufexias, Melina Kanakeredes, Jessica Henwick ve Chris Diamantopoulos yer alıyor.

Blood of Zeus Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Powerhouse Animation Studios’un Castlevania serisi Netflix’te geniş bir izleyici başarısı elde etti. Şu an da Netflix’in en popüler 10 yapım listelerindeki yerini koruyor. Castlevania 3. sezon geçen mart ayında yayınlandı. Animenin 4. sezonu ise aynı dönemde resmi bir onayını alarak izleyicileri sevindirdi. Şimdiye dek toplamda 22 bölüm yayınlanan yapım, kendisine has bir izleyici kitlesi edinmiş durumda.

Teksas merkezli animasyon stüdyosu, Netflix’in Seis Manos ve Nickelodeon’ın The Adventures of Kid Danger yapımları dahil olmak üzere pek çok farklı projesinde görev alıyor.

Netflix ve onunla birlikte diğer dijital yayın mecraları, anime ve animasyon türündeki kataloglarını geliştirmek için birbirleriyle kıyasıya bir yarış içerisinde.

Peki siz Bloof of Zeus fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yapım, Netflix’in başarılı animelerinden birisi olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Yapay Zekâ Reddit’i Birbirine Kattı: GPT-3 Botu İnsan “Kılığındaki” Yorumlarıyla Platformu Karıştırdı

Kaynak: Indie Wire

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

Yorum Yap

Exit mobile version