in

Castlevania 3. Sezon Netflix’te Yayında

Castlevania 3. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Aynı adlı kült oyun serisinden uyarlanan yapım nihayet geri döndü.

Castlevania 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Uzun süredir beklenen anime yapımlarından Castlevania 3. sezonu nihayet yayınlandı. Netflix’in orijinal anime yapımlarından olan ve ünlü video oyun serisinden uyarlanan yapım, ikinci sezonun bıraktığı yerden macerasına devam edecek.

Anime serilerine ayrı bir önem veren Netflix genel olarak Japon firmalarla anlaşıp işlerini satın alıyor ve “Netflix Orijinal Yapımı” olarak sunma yoluna gidiyordu. Hatta yılbaşında çıkan bir haberle birlikte dünyaca bilinen firmalardan Studio Ghibli ve Hayao Miyazaki’ye ait yapımların yayın haklarının satın alındığı ve Netflix’te yayınlanacağı müjdesi verilmişti. Fakat özellikle son yıllarda bizzat platform için hazırlanan işler arasında animeler de girmeye başladı. Bunların en ünlüsü, Konami video oyun serisinden uyarlanan Castlevania oldu.

Geçen ayın ortalarında fragmanı da yayınlanan yapım, nihayet toplamda 10 bölümden oluşan 3. sezonuyla karşımızda.

- Reklam -

Castlevania 3. sezon

Castlevania 3. Sezon Konusu Ne Olacak?

Bizzat Dracula tarafından kontrol edilen öte dünyanın yaratıklarına karşı bir grup vampir avcısının yaşadığı savaşı konu alan Castlevania, ikinci sezon sonunda insanlarla vampirler arasındaki savaşın sonlandığını göstermişti. Daha doğrusu sonlanmış gibiydi ancak devamında neler olacağına dair bir ipucu vermiyordu. Yeni sezon da, Alucard’ın yalnız yaşamına ayak uydurmaya çalıştığı bir bölümle başlayacak.

Daha önce yayınlanan ilk sezon toplamda 4, ikinci sezon da 8 bölümden oluşuyordu. Peki Castlevania 4. sezon gelecek mi? Genellikle şimdiye kadar yayınlanan her sezon arasında yaklaşık iki yıllık bir zaman dilimi bulunuyordu. Şimdilik bu sorunun cevabı belli olmasa da, gidişata göre Netflix’in seriyi devam ettirmek isteyeceği tahmin edilebilir bir durum.

Castlevania 4. Sezon Olacak mı?

Warren Ellis tarafından yaratılan anime Samuel Deats, Adam Deats ve Spencer Wan tarafından yönetiliyor. Karakter seslendirmeleri ise Graham McTavish, Richard Armitage, Theo James, Adetokumboh M’Cormack, James Callis, Emily Swallow, Matt Frewer, Tony Amendola ve Alejandra Reynoso gibi isimler tarafından yapılıyor.

- Reklam -

Castlevania 3. sezon

Anime yapımının Netflix üzerinden Türkçe dublajlı dil seçeneğiyle de izlenebiliyor olduğunu belirtelim.

Castlevania animesinin yeni sezonu aslında geçen yıl hayranlarla buluşturulacaktı. Fakat yapım süreci planlanan tarihte bitmediği için animenin yayın tarihi de ertelendi ve bugüne kaldı. Sonuçta 5 Mart 2020 itibarıyla Castlevania yeni bölümleri Netflix üzerinden izlenebilir durumda.

3. sezonu izlemeye başladınız mı? Başladıysanız nasıl gidiyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Demon Slayer 2019’un En Tatmin Edici Animesi Oldu

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 6. Sezon

Lucifer 6. Sezon Öncesi Tom Ellis ile Sözleşme Uzatıldı

La Casa de Papel 4. Sezon Fragman

La Casa de Papel 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı