in

Justice League Dark: Apokolips War ile DC Animasyonları Ara Verebilir

Justice League Dark: Apokolips War, şu anki DC Animasyon Evreni’nin son filmi olabilir. Yeni yayınlanacak filmle evren bir kez daha sıfırlanmanın eşiğinde.

Justice League Dark: Apokolips War
- Reklam -
- Reklam -

2013 yılındaki The Flashpoint Paradox animasyonu ile birlikte DC Comics’in animasyon evreni kendini sıfırlamıştı. Evreninin sıfırlanmasıyla birlikte devam eden Justice League: War gibi animasyonlarda karşılaştığımız karakterler dış görünüş olarak değişerek çok daha ilgi çekici bir hal almışlar; üstelik aynı anda sıfırlanan çizgi roman evrenindeki hallerine biraz daha benzemeye başlamışlardı. Comicbook’un edindiği bazı söylentilere göre 2017’deki Justice League: Dark animasyonunun da devamı olan Justice League Dark: Apokalips War, DC Animasyon Evreni’ni bir nevi tekrar sıfırlayabilir.

Edinilen bilgilere kesin gözüyle bakılsa da bu durum, animasyonlara tamamen son verileceği anlamına gelmemekte. Zaten bilindiği üzere Warner Bros. Animation hâlâ pek çok animasyon üzerinde çalışmakta. Ancak bu animasyonlardaki karakterlerde ufak değişiklikler yapılacağından ve bazı animasyonlar başka evrenlerdeki karakterlerin bambaşka hallerini anlatacaklarından dolayı bir değişime gidilmeye gerek duyulduğu söylenmekte.

Justice League Dark: Apokolips War

- Reklam -

Justice League Dark: Apokalips War Ne Zaman Yayınlanacak?

Warner Bros.’un şimdilik standart zaman diliminin dışında geçeceğini belirttiği yapımlar şu şekilde: Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles, Teen Titans Go! vs Teen Titans, Batman: Gotham by Gaslight, Superman: Red Son ve Superman: Man of Tomorrow.

Apokolips War’un bu kadar fazla tanıtılma ve bekletilme sebebi olarak da yine devam etmekte olan animasyon evreninin son yapımı olacak olması gösteriliyor. Apokolips War filminin içerdiği karakter kadrosunda DC evreninin en çok sevilen hem iyi, hem de kötü karakterlerinin bulunacak olması, onu animasyon evreninin en heyecan veren filmlerinden biri yapıyor.

Justice League Dark: Apokalips War için geçen haftalarda yayınlanan fragmanı oldukça ses getirmişti. İzleyiciler bu fragmanla beraber yapımı beklemekte iyice sabırsızlanmaya başladılar.

Justice League Dark: Apokolips War

- Reklam -

Teen Titans’tan Suicide Squad’a, Darkseid’ten Constantine’e birçok karakteri görme şansı yakalayacağımız Justice League Dark: Apokolips War için belirtilen dijital vizyon tarihi 5 Mayıs 2020.

Matt Peters ve Christina Sotta tarafından yönetilen yapım; Matt Ryan, Jerry O’Connell ve Taissa Farmiga Tony Todd gibi isimleri seslendirme kadrosunda barındırıyor.

DC Animasyon Evreni’ni takip ediyor musunuz? Sonlanması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Devam etsin ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Netflix Türkiye’de Nisan Ayında Yayınlanacak Studio Ghibli Animeleri

Kaynak: Cbr

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hızlı ve Öfkeli 10 Paul Walker

Hızlı ve Öfkeli 10’da Paul Walker Gözükebilir!

I Am Not Okay With This 1. Sezon İncelemesi

I Am Not Okay with This 1. Sezon İncelemesi: Netflix’ten Anti Kahraman Hikâyesi