in

Hızlı ve Öfkeli 10’da Paul Walker Gözükebilir!

Bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü aktör Paul Walker, teknolojinin yardımıyla Hızlı ve Öfkeli serisine geri mi dönüyor?

Hızlı ve Öfkeli 10 Paul Walker
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisinden bahsedildiğinde akla gelen birkaç isim vardır. Bunların başında Vin Diesel ve ilk filmden itibaren yanında olan Paul Walker gelir. Ancak Walker, 2013 yılında geçirdiği feci bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. 7. filmin çekimleri devam ederken ölen aktörün karakterini, kardeşleri Caleb ve Cody’nin katılımyla CGI teknolojisi de kullanılarak canlandırmıştı. Böylece karaktere düzgün bir veda sahnesi düzenlenmişti. Ardından çıkan devam filmleri de serinin karakterle olan işinin bittiğini gösteriyordu. Fakat görünen o ki, Walker’ın canlandırdığı karakteri Hızlı ve Öfkeli’de bir kez daha görebiliriz.

Takipçilerinin bildiği üzere Hızlı ve Öfkeli 9 normalde 22 Mayıs 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacaktı. Ancak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle filmin gösterimi neredeyse bir yıl sonrasına ertelendi. 9. film ertelenmiş olmasına rağmen Hızlı ve Öfkeli 10 ile ilgili planlar hâlâ devam ediyor. Ortaya atılan iddialar 10. filmin, serinin final yapımı olacağını gösteriyor. Bir final için yapılacak en uygun şeyin de Brian O’Conner karakterinin geri getirilmesi olarak konuşuluyor.

Hızlı ve Öfkeli 10 Paul Walker Fast and Furious

- Reklam -

Paul Walker, Hızlı ve Öfekli 10 ile Nasıl Geri Dönebilir?

Hızlı ve Öfkeli 7’de zamansız bir şekilde ayrılan oyuncu için düzenlenen veda sahnesi ve senaryoyu kurtarmaya yönelik yapılan teknolojik hamle güzel bir şekilde düzenlenmişti. Ancak pek tabii bu efektlerin 2 buçuk saatlik bir filme yansıtılması çok daha pahalı ve uzun bir süreç anlamına geliyor. Her şeyden önce karakterin senaryo mantığında nasıl geri döneceği konuşuluyor.

Serinin şu anki yazarı Chris Morgan’a göre Hızlı ve Öfkeli 8-9 ve 10 kendi içerisinde ayrı bir üçleme oluşturuyor. Ve 9. filmde izleyeceğimiz bazı olaylar da nihai son için 10. filme taşınacak. Charlize Theron’un kötü adamı Cipher, büyük olasılıkla F9 olaylarından hayatta kalacak ve Dom ile çetesi diken üstünde olmaya devam edecek. 10. macerada artık her şey doruğa çıktığında ve macera sonlandığında, Toretto’nun önceki filmlerde yaptığı gibi bir aile kutlaması yaparak veda edeceği söyleniyor. Böyle bir durumda barbekü partisinde görünmek ve aileye bira dağıtma işini Brian O ’Conner’dan daha iyi kim yapabilir? Üstelik bu senaryo oldukça mantıklı gözüküyor. Karakter herhangi bir aksiyon sahnesine katılmayacağı ve çok az bir süre ekranda gözükeceği için yine 7. filmde olduğu gibi bir yol izlenebilir.

Hızlı ve Öfkeli 10 Paul Walker Fast and Furious

- Reklam -

Şimdilik bu bilginin doğrulanmadığını ve stüdyonun ya da yetkili isimlerin herhangi bir açıklama yapmadığını belirtelim. Üstelik Hızlı ve Öfkeli vizyon tarihi 2 Nisan 2021’e ertelenmişken, yeni filmin de en erken 2022 sonu veya 2023 gibi çıkacağını söyleyebiliriz. Bu süreçte birçok farklı şey olabilir.

Paul Walker’ın yine benzer bir CGI Efekti yardımıyla seriye döndürülmesini siz ister misiniz? Sizce zaten hatırı sayılır bir izlenme alan serinin böyle bir şeye ihtiyacı var mı?

Kayıp Rıhtım Forum üzerinden konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.


* Mad Max 5 Filmi İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nowruzmalik_Muhammet Nowruzmalik_Muhammet dedi ki:

    Paul Walker geri dönerse hayatımın en güzel günü olur çünkü adam bir melekti melek. :weary: :pleading_face: :tired_face: :disappointed_relieved: :sob: :sob: :sob: :sob: :sob: :sob: :sob: :two_hearts: :two_hearts: :two_hearts:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick and Morty Anime Samurai & Shogun

Rick and Morty Anime Formatlı Samuray Bölümüyle Yayında

Justice League Dark: Apokolips War

Justice League Dark: Apokolips War ile DC Animasyonları Ara Verebilir