in

Mad Max 5 Filmi İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

Mad Max 5 filminin çekimleri Koronavirüs nedeniyle ertelenebilir. Furiosa rolü için ise Anya Taylor-Joy öne çıkıyor.

Mad Max 5
- Reklam -
- Reklam -

Mad Max 5 söylentileri devam ediyor. Yapımda İmparatoriçe Furiosa rolüyle yer alması beklenen Anya Taylor-Joy’a göre yönetmen George Miller, yeni Mad Max filminin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlamasını planlamış. Söz konusu yeni film Furiosa’yı anlatan bir spin-off olacak.

Üçlemenin ardından 2015’te izleyiciyle buluşan Mad Max: Fury Road’un başrolünde bu sefer Mel Gibson yerine Tom Hardy’yi görmüştük. Son filmin en dikkat çekici karakterlerinden biriyse Charlize Theron tarafından canlandırılan İmparatoriçe Furiosa’ydı. Tek koluyla savaşan Furiosa, Max’le güçlerini birleştirmiş ve ortak düşmanlarıyla olan savaşta büyük katkı sağlamıştı.

Mad Max: Fury Road’un ödüllerle gelen başarısının ardından yönetmen Miller, seriye Furiosa’yı anlatan bir film de dahil olmak üzere seriye yeni halkalar eklemek istediğini açıklamıştı. Fakat Warner Bros. ile George Miller arasındaki bir dava ve diğer bazı sebeplerin etkisiyle, bu fikirlerin hiçbiri hayata geçirilmedi. Yine de ünlü yönetmen vazgeçmedi ve 2021’de çekmeyi planladığı film için adımlar atıp başrol adayıyla bile görüştü.

- Reklam -

Koronavirüs Salgını Mad Max 5 Planlarını da Bozdu

Variety’nin haberine göre Miller, Taylor-Joy’la da bir görüşme gerçekleştirdi. Atılan adımlar heyecan verici olsa da koronavirüs salgını sebebiyle çekimler ertelenebilir.

Mad Max 5

Filmin, bugüne kadar izlediğimiz olayların öncesinde geçeceği ve Furiosa’yı başka bir oyuncunun canlandıracağına dair bazı söylentiler de mevcut. Anya Taylor-Joy’un, İmparatoriçe Furiosa’nın gençliğini mi yoksa bambaşka bir karakteri mi oynayacağı şimdilik bilinmiyor. Oyuncu The Witch, Split ve Emma gibi filmlerde çok yönlü karakterleri canlandırmasıyla öne çıkan bir isim. Bu sebeple, George Miller’ın planlarından birinin bu olduğu ihtimali de yüksek.

Bahsedildiği üzere, koronavirüs salgını nedeniyle George Miller’ın programını istediği şekilde gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği belli değil. Yönetmen şu sıralar fantastik romantik türündeki Three Thousand Years of Longing’i çekmeye hazırlanıyordu. Fakat kısa süre önce filmde rol alacak oyunculardan Idris Elba’nın koronavirüse yakalandığı açıklandı. Bu filmin erteleneceğine kesin gözle bakıldığı şu günlerde, yeni Mad Max filmi için biraz daha beklememiz gerekecek.

- Reklam -

Mad Max 5

Mad Max serisi ve çekilmesi planlanan yeni film hakkında ne düşünüyorsunuz? İmparatoriçe Furiosa başka bir oyuncu tarafından canlandırılacaksa, sizce hangi oyuncu karakteri en iyi şekilde yansıtabilir?

Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Kapanan Rexx Sineması İçin Kadıköy Belediyesi Devrede

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Messiah 2. Sezon, Netflix Tarafından İptal Edildi

Messiah 2. Sezon, Netflix Tarafından İptal Edildi

Ozon Tabakası

Ozon Tabakası İyileşmeyi Sürdürüyor