in

George Miller Açıkladı: Yeni Mad Max Filmleri Yolda!

Mad Max hayranları için müjdeli haber! Serisinin yönetmeni George Miller devam filmlerinin yolda olduğunu resmen duyurdu.

Mad Max Yeni Filmler
- Reklam -
- Reklam -

Son olarak 2015 yılında izlediğimiz ve oldukça beğendiğimiz Mad Max: Fury Road filminden bu yana, seriyle ilgili belli söylentiler dışında haber almıyorduk. Ama nihayet resmi bilgiler geldi! Hem de bizzat serinin efsanevi yönetmeni George Miller tarafından.

George Miller’ın yaptığı yeni açıklamalara göre önümüzde Fury Road’dan sonra iki devam filmi var. Ayrıca ek olarak bir de spin-off geliyor. Yeni filmin çekimlerine de gelecek yıl başlayacağı belirtiliyor.

IndieWire sitesine konuşan George Miller şunları söyledi:

- Reklam -

“İki yeni hikâye var. Hem Mad Max’i hem de Furiosa hikâyesini içeriyor. Hâlâ üzerinde çalışıyoruz. Öncelikle Warner Bros. mevzusunu sonuçlandırmalıyız. Ama bunun çözüleceği de çok açık.”

Bildiğiniz gibi bugüne kadar yeni filmlerin çalışmasına başlamama sebebi Miller’ın kendi şirketiyle Warner Bros. arasında yaşanan hukuki süreçti. Aralarında yaşanan gelir dağılımı sıkıntısı nedeniyle konu mahkemeye taşınmış ve şu ana kadar herhangi bir aşama kaydedilememişti. Görünen o ki bu sıkıntı da seneye kadar tamamen çözülecek gibi duruyor. Zaten yönetmen röportajında da bu durumu aşıyor olduklarını ve işlerin yavaş yavaş raya oturduğunu belirtiyor.

- Reklam -
George Miller
Tom Hardy ve George Miller

Yeni devam filmlerinin ve spin-off’un ne zaman sinemaya geleceği şimdilik belli değil. Ama çekimlerin gelecek yıl içerisinde başlayacağını düşünürsek 2021’in sonundan önce yeni bir Max macerası görmemiz olası gözükmüyor. Ayrıca daha öncesinde Miller’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Three Thousand Years of Longing filmi bulunuyor.

2015 yılında gösterime giren Mad Max: Fury Road, 10 dalda Oscar adaylığı kazanmış ve dünya çapında 370 milyon dolarlık bir hasılat yakalamıştı.

Sizler bu gelişmeleri nasıl karşıladınız? Yeni filmlerle ilgili beklentileriniz nelerdir? 2015’ten çıkan Fury Road’ı nasıl bulmuştunuz? Devam filmine ihtiyaç var mıydı? Tüm bu sorulara Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz!


* Mad Max Serisi ile Fury Road Arasındaki Simetrinin “Tanığı” Olun!

* Fury Road’un Hikâyesi Mısır Hiyeroglifleriyle Anlatılırsa

* Mad Max: Fury Road’un Temellerinin 1999’da Atıldığını Biliyor muydunuz?

* Mad Max: Fury Road – Bizim Max Bir Deli Oğlan

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Bu habere çok sevindim. Sinemada Mad Max evrenine ihtiyacımız var. Özellikle de metal müzik yapan gruba :smile:

    Bu haberin verdiği gazla yarım kalan Mad Max oyununu da bitiririm artık.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Güzel haber. Umarım son filmin çizgisinden ilerlerler

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Sabah başka sitede görmüstüm. Cok sevindim bu habere.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Mel Gibson’ lı Mad Max ufaklık zamanlarımıza denk geldiği için o zamanlar benim için acayip bir şeydi ama Mad Max: Fury Road’ u izlediğimde aynı heyecanı yaşamadım ve film de zaten pek güzel gelmedi bana. Ancak buradan yola çıkarak bir evren oluşturulup farklı bir hikayeye gidilirse izlenebilir. Şu an böyle bir distopya çok tuhaf geliyor ama küçükkene ne kadar manyak diyorduk. :smiley: :smiley: Du bakalım neler olacak? :smiley:

  5. Avatar for birisi43 birisi43 dedi ki:

    Bide bunların yanında oyununun dayenisini yapsalar :thinking:. Daha fazla çeşit araç ve modifiyenin olduğu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Gemini Man Fragman

Will Smith’li Bilimkurgu Filmi “Gemini Man”den Yeni Fragman

Zombieland Double Tap

Zombieland 2: Double Tap Filminden Yeni Fragman ve Poster Geldi