in ,

Angry Birds, Netflix Dizisi Oluyor

Angry Birds, sinemadan sonra dizi olarak gelmeye hazırlanıyor. Sevilen mobil oyun serisi, Netflix’te uzun soluklu bir animasyon serisi oluyor.

Angry Birds: Summer Madness - netflix
- Reklam -
- Reklam -

Akıllı telefonlar yaygınlaşmaya başladığı sıralarda popüler olan ve şimdiye kadar varlığını sürdürmeyi başaran mobil oyun serisi Angry Birds, Netflix dizisi oluyor.

Şimdiye kadar 2016 ve 2019 yıllarında olmak üzere iki sinema filmine de sahip olan oyun serisi, bir süre popülerliğini kaybetmiş gibi olsa da özellikle ilk sinema filmi The Angry Birds Movie ile birlikte yine büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Her iki film küresel gişede toplam 500 milyon dolar gibi bir hasılat elde etti.

Finlandiya merkezli Rovio Mobile tarafından geliştirilen Angry Birds, ilk çıktığı 2009 yılından bu yana Star Wars dahil olmak üzere birçok farklı temaya sahip oyunla hayranlarının karşısına çıktı. Şimdiye dek milyonlarca kez indirilen oyunun Netflix’ye yayınlanacak animasyon serisinin adı da Angry Birds: Summer Madness olarak açıklandı.

- Reklam -

angry birds movie

Dizi projesinin konusunu da oyunlar ve filmlerden alışık olduğumuz üzere kuşlar ve rakipleri domuzlar ile yaşadıkları eğlenceli maceralardan oluşacak. Sinema filmlerinden referanslar içerecek dizi Red, Bomb ve Chuck ile birlikte Mighty Eagle’ın tartışmalı rehberliği altında katıldıkları yaz kampında geçecek.

Angry Birds: Summer Madness Ne Zaman Yayında Olacak?

Netflix’in orijinal işlerinden sorumlu yönetmeni Curtis Lelas, dizi hakkında şunları söyledi:
“Angry Birds, dünyanın dört bir yanındaki çocuklar için gerçek bir fenomen oldu. Onları Netflix’teki yuvalarına, yani her zamankinden daha kızgın ve kuş gibi olacakları yere getirmekten heyecan duyuyoruz.”
Şu an için proje için Netflix tarafından toplam 40 bölümlük bir sipariş verildiği biliniyor. Her biri 11 dakikadan oluşacak bölümlerin beğenilmesi halinde devamının da geleceği bildirildi. Dizinin yapımını, orijinal oyunun da haklarını elinde bulunduran Ravio Entertainment ve çocuk gelişimi adına eğlence ürünleri tasarlayan Cake şirketi birlikte üstleniyorlar.

Angry Birds: Summer Madness

- Reklam -

Peki Angry Birds: Summer Madness animasyon serisi Netflix kütüphanesinde ne zaman yerini alacak? Şu an için platform tarafından açıklanan resmi bir tam çıkış tarihi yok. Ancak serinin 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor.

Oyunu oynamaya hâlâ devam edenlerden misiniz? Peki yayınlanan iki filmi izlediniz mi? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden, sinirli kuşlar hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Netflix: “Yıl Sonuna Kadar İçerik Sorunumuz Yok”

Kaynak: indiewire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Batman, Matrix 4, Mission: Impossible 7

The Batman ve Matrix 4 Gibi Filmler Erteleniyor mu?

kaosun kalbi inceleme

Kaosun Kalbi: Alternatif Tarih, Fantastik Dünya ile Buluşuyor