in

Anthony Hopkins, Gladyatörlerin Dünyasını Anlatan Yeni Bir Dizide Roma İmparatorunu Canlandıracak

Anthony Hopkins, gladyatörlerin rekabetçi ve karanlık dünyasına odaklanan “Those About to Die” dizisinde Roma İmparatoru Vespasian’a hayat verecek.

Anthony Hopkins, "Those About to Die" Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Anthony Hopkins, Those About to Die dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peacock ekranlarında yayınlanacak olan ve gladyatörlerin karanlık dünyasını anlatacak yapımın yönetmenliğini ise Roland Emmerich üstleniyor.

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen destansı dizi They About to Die ilk büyük oyuncu duyurusunu kısa süre önce yaptı. Prodüksiyonun arkasındaki stüdyo olan AGC Television, iki Akademi ve Emmy ödüllü Anthony Hopkins’in, Roma’daki ikonik Cinecitta stüdyolarında bu baharın başlarında yapımına başlanacak olan yeni dizide kilit bir rol oynaması için kadroya alındığını duyurdu.

They About To Die, 1958 yılında yayımlanan ve kurgusal olmayan aynı adlı Daniel Mannix kitabının büyük ölçekli bir dizi uyarlaması olarak gelecek. Akademi Ödüllü ünlü yazar Robert Rodat’ın (Er Ryan’ı Kurtarmak) beyaz perdeye uyarlayacağı hikâye, Antik Roma’nın gladyatör sporlarının şiddetli, karmaşık ve yozlaşmış dünyasında geçecek. Dizinin ayrıca “antik dünyanın spor, siyaset ve hanedanlarının kesiştiği noktada çarpışan Roma toplumunun her kesiminden farklı karakterlerden oluşan bir yansımasını”da  içereceği belirtiliyor.

- Reklam -

Anthony Hopkins, "Those About to Die" Dizisi

Anthony Hopkins, “Those About to Die” Dizisinde Ünlü Roma İmparatorunu Canlandıracak

Anthony Hopkins, Roma’nın ilk iç savaşın ortasında olduğu Dört İmparator Yılı’nda hüküm süren dört saygıdeğer imparatorun sonuncusu olan İmparator Vespasian rolünü canlandıracak. Flavian soyunun başı olan Vespasian, mali reformlar ve eski imparatorluğun daha da sağlamlaştırılması yoluyla Roma’da bir siyasi istikrar dönemini yöneten zeki bir lider olarak görülüyordu. İmparatorun Roma tahtına hızlı yükselişi, 10 yıllık kanlı bir iç savaşın ardından sağlandı. Dizi, Roma İmparatorunun yaşlanan bir lider olarak iktidardaki son yıllarına odaklanacak. Vespasian’ın halefi için savaş başlayacak ve imparatorlukta konum için yarışan ve ilk fırsatta tahtın varislerinin yerini almaya çalışan Patricians tarafından hor görüldüğünü anlatacak.

They About to Die, Roland Emmerich ve senaryoyu kaleme alan Robert Rodat tarafından yürütülecek. Diğer yönetici yapımcılar arasında Hollywood Gang’den Gianni Nunnari (300), Street Entertainment’tan Harald Kloser (Independence Day: Resurgence) High End’den Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben ve Jonas Bauer yer alıyor. AGC’nin CEO’su Stuart Ford ve stüdyonun Baş İçerik Sorumlusu Lourdes Diaz da baş yapımcı olarak projede yer alıyorlar.

- Reklam -

Anthony Hopkins, "Those About to Die" Dizisi Peacock

Çekimlerine mart ayında başlanacak olan dizide yer alacak diğer oyuncular veya yayın tarihi gibi bilgiler ise henüz bilinmiyor.

Yeni yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibi ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: The Doom That Came to Gotham Filmi Fragmanı

H.P. Lovecraft Esintili Bir Batman Animasyon Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman

The Killer: David Fincher'ın Yeni Filmine İlk Bakış

Fight Club’ın Yönetmeni David Fincher’dan Yeni Bir Gerilim Filmi: “The Killer”a İlk Bakış