in

Behzat Ç.’nin Yeni Sezonu İptal Edildi

Uzun süren bir aranın ardından BluTv’ye yeni bölümleriyle gelen polisiye dizisi Behzat Ç., iptal edildiği iddiasıyla hayranlarını şaşırttı.

Behzat Ç
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç. cephesinden üzücü bir haber geldi. Altı yıl aradan sonra, bir kez daha ekranlara dönen dizi, iptal haberiyle gündemde.

Sevilen polisiye dizisi Behzat Ç. geçtiğimiz aylarda dijital yayın platformu BluTV aracılığıyla tekrar ekranlara gelmiş ve olumlu eleştiriler almıştı. Uzun süreli aranın ardından ekranlara yine aynı tempoyla dönebileceği konusunda endişe taşıyan izleyiciler, 9 bölümlük diziyi genel olarak beğendi.

4. sezonun son bölümü yayınlanmadan önce de BluTV platformu tarafından yeni sezonun geleceği duyurulmuştu. Üstelik BluTV’deki yeni sezon, bölümlerin kısa olduğu eleştirilerini de dikkate alarak 60’ar dakikadan oluşacaktı. Fakat dizi için gelen son haberler, maddi konularda anlaşamadıkları için çekimlerin durduğu yönünde.

- Reklam -

Dizi Oyuncularından Ege Aydan Açıklamalarda Bulundu

Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket Ç. rolünü üstlenen Ege Aydan da Instagram üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şu anda çekimlerin durduğunu söyleyen Aydan, üç gün sonra ne olup olmayacağı hakkında bilgisinin olmadığını ve konuyla ilgili özelden gelen soruları cevaplamayacağını dile getirdi.

- Reklam -

Ege Aydan, yaptığı paylaşım öncesi de bir izleyici sorusuna yorum olarak yanıt vermiş ve projenin durduğunu ve Behzat Ç. ekibiyle BluTV’nin anlaşamadığını söylemişti. Fakat daha sonra söz konusu cevabını sildi.

BluTV cephesinden şimdilik konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca sosyal medya platformları üzerinden paylaştıkları yeni sezon duyuru görselleri de hâlâ yerli yerinde. Fakat görünen o ki yakın zamanda gelecek diye duyurdukları Behzat Ç. projesi, yeniden anlaşma sağlansa bile bir süre daha ekranlardan uzak kalacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Senin de cadılar bayramın kutlu olsun bana Behzat için 1 yıllık üyeliği kilitleyip 2 ayda diziyi bitiren blutv.

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Haber yanlış. Doğan Yalçındağ öyle birşey olmadığını söylemiş. Üstteki twitte detayları var

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Aslında çok iyi bir satış tekniği. Öyle deme…

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Umarım öyledir. Behzat hakkımız :muscle:

    Bir sezon dediklerinde mayısa kadar süreceği yanılgısına kapıldım :unamused: Üyelik aldığıma pişmanım @Agape Yok mu dijital yayın servisi yapan kurumlara karşı bir büyünüz :grimacing:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Kıyamet Polisi

Kıyamet Polisi Yeniden Raflara Geliyor

Katar

Katar, Artık Sokakları da Soğutacak