in

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon Netflix’te Yayında

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezon bekleyenler yeni bölümlere bugün itibarıyla kavuştu. Netflix dizisinde Greendale’e geri dönüyoruz.

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Netflix’in sevilen dizisi yeni bölümleriyle artık dijital olarak izlenebilecek.

1996 yılında başlayan ve 2003’e kadar devam eden Sabrina dizisinin daha karanlık bir hali olarak ekranlara gelen Chilling Adventures of Sabrina, Archie Comics’in çizgi roman serisinden uyarlanıyor.

[Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi İçin Tıklayın!]

İlk sezonu 2018’de yayınlanan yeni Sabrina dizisi izleyicilerden oldukça beğeni almıştı. Dizinin ikinci sezonu geçen yıl nisan ayında yayınlanmış; bununla birlikte üçüncü ve dördüncü sezon onaylarını da hiç geciktirmeden almayı başarmıştı.

- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon

Gerek sezon aralarını uzatmayan takvimi gerekse yeni bakış açısıyla kendisine hızlı bir hayran kitlesi yakalayan dizinin yeni sezonu; 24 Ocak 2020 itibarıyla Netflix’in dijital kütüphanesindeki yerini aldı.

Chilling Adventures of Sabrina 3. Kısım Kadrosu ve Konusu

Fantezi, drama ve korku türlerini bir araya getiren dizinin üçüncü sezonunda Sabrina Spellman rolünde Carriers, Mad Men gibi dizilerden ve Omoide no Mânî, The Legend of Korra gibi yapımlardan hatırladığımız Kiernan Shipka’yı görmeye devam edeceğiz.

Yapımda yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Gavin Leatherwood, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Lachlan Watson, Michelle Gomez, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen ve Lachlan Watson.

- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina Season 3 Cast

Yeni sezonda, Sabrina’yı erkek arkadaşı Nicholas Scratch’ı cehennemden kurtarmak için girişeceği bir maceranın ortasında bulacağız. Aynı zamanda Sabrina, ailesinin gizemli geçmişinin izlerini sürmeye devam edecek. Yakın arkadaşları ise keşfettikleri yeni güçleri tanımaya çalışacak.

Riverdale, Carrie ve Supergirl gibi yapımlardan tanıdığımız Roberto Aguirre-Sacasa tarafından ekrana taşınan yapımın 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Dizinin 4. sezonu için ise henüz resmi bir yayın tarihi paylaşılmış değil. Ancak 3 ve 4. sezon onaylarının birlikte alınması, iki sezon arasındaki zamanın çok da uzun olmayacağını işaret ediyor.

3. Sezon Tanıtım Fragmanı

YouTube video

“Tak tak tak… Cehennemin kapısında birisi var. O, 24 Ocak’ta dönüyor. Sabrina, 3. kısım ile yeniden karşınızda.”
Peki siz yeni sezonu heyecanla bekleyenlerden misiniz? Bölümleri izlemeye başladınız mı? Bu sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi ve yeni sezon değerlendirmelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


Chilling Adventures of Sabrina 2. Sezon: Baba-Kız ve Tanrı-Kul Ekseninde Feminizmi İncelemek

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı Dizi

Zaman Çarkı Dizisi 1. Sezon Açıklanan Bölüm İsimleri

doctor who jodie whittaker

Doctor Who 13. Sezon Doktor’u Kesinleşti