in

Netflix’in Popüler Yapımı “Elite” Dizisi 7. Sezon Onayını Şimdiden Aldı

Elite 7. sezon onayı aldı. Netflix platformunun popüler yapımı, maceraya yeni bölümleri ile devam etmeyi garantiledi.

elite 7 sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Elite 7. sezon onayı almayı başardı. Kanalın uzun soluklu orijinal projeleri arasına katılan yapım, yeni bölümleri ile geri dönecek.

6. sezon bölümleri 18 Kasım 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak yapım yeni sezon onayından geçti. İzleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan İspanyol gerilim ve gençlik draması bir sonraki sezonun geleceğini, henüz mevcut sezonu yayınlanmadan resmileştirdi.

Carlos Montero ve Daro Madrona tarafından yaratılan ve  beğeni ile karşılanan Elite dizisinin devamı için yeşil ışık yakıldı. Omar Ayuso gibi geçmiş sezonlardan sevilen oyuncular ekrana dönerken yeni sezonda kadroya farklı isimler de dahil olacak. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan poster dikkat çekti. “Elite 7. sezona dahil olacak yeni yüzlere merhaba deyin ve sürprizlere hazırlıklı olun” açıklamasıyla paylaşılan gönderide kısa sürede yaklaşık 200 bin kişi tarafından beğenildi.

- Reklam -

elite 7 sezon onay netflix

Düşük gelirli bir çevrede yaşayan ve okullarının yıkılmasının ardından özel bir liseye aktarılan üç gencin hikâyesine odaklanan yapımın yeni sezonda nasıl bir senaryo işleyeceği merakla bekleniyor. Sınıf arkadaşları tarafından kabul edilmeyen gençlerin yaşantısı ise meydana gelen bir ölüm sonrasında geri dönülmez bir şekilde değişmişti.

Bununla birlikte 6. sezon sonunda gerçekleşecek olayların yeni sezon ile birlikte sonuçlanacağı da tahminler arasında.

Elite 7. Sezon Çıkış Tarihi Netlik Kazanmadı

Netflix tarafından yeni sezon onayı verilmesine rağmen, 7. sezonun izleyicilerle ne zaman buluşacağı belli değil. Öteki taraftan yeni sezon için paylaşılan herhangi bir tanıtım videosu yok.

2018 yılında Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya başlayan yapım oldukça başarılı bir süreç geçirdi. Dizinin yakaladığı bu başarı sonrası ise platform henüz 6. sezon bile yayınlanmamışken bir sonraki sezon için yeşil ışık yaktı.

- Reklam -

Netflix, orijinal dizilerinde çoğunlukla birkaç sezonun ardından final yapıp yeni projelere geçme eğiliminde olmasıyla da biliniyor. Bu sebeple Elite’nin dört yılda 7. sezonu görmesi tek başına bir başarı olarak kabul ediliyor.

elite 7 sezon onay dizi

Yapımda Carla Díaz Ari rolünde ve Martina Cariddi de Mencía rolünde yer alırken Manu Rios Patrick karakterini canlandırıyor. Pol Granch Phillipei, Valentina Zenere Isadora, André Lamoglia Iván, Ana Bokesa Rocío, Carmen Arrufat Sara, Álvaro de Juana Dídac, Alex Pastrana Raúl ve Ander Puig Nico karakterlerine hayat veriyor.

Siz Elite 7. sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Web News Observer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Gunn ve Peter Safran DC Studios'un Başına Geçti

James Gunn, Peter Safran’la Birlikte DC Studios’un Yeni Başkanı Oldu

amazon guc yuzukleri yeni yapilanma

Amazon’un Güç Yüzükleri Dizisi Yeniden Yapılandırmaya Gidebilir: Yapımcıların Görevden Alınacağı Öne Sürüldü