in

Moore’un Yeni Dizisi Apple TV+’a Geliyor

Ron Moore’un Apple TV+’ta yayınlanacak yeni dizisi For All Mankind, ABD ve Rusya’nın uzay yarışını farklı bir şekilde ele alıyor.

For All Mankind
- Reklam -
- Reklam -

Tarihte Ay’a ilk insan gönderen ülke ABD’ydi. Ancak Ron Moore’un Apple TV+’ta yayınlanacak For All Mankind isimli yeni dizisinde ise durum farklı. Dizide, ABD yerine Ay’a insan gönderen ülke Rusya olurken, ABD de bu uzay yarışında Rusya’ya yetişmeye çalışıyor.

Şu ana dek, dizinin içeriği hakkında pek bir şey bilinmiyordu. Yayınlanan ilk fragmanda Ay’da suyun bulunmasını, insanlığın da galaksideki yolculuğunu ilerletmesini izlemiştik ve diziyle ilgili bildiklerimiz sadece bunlardı. Son fragman ile For All Mankind’ın üzerinde duracağı konu daha da belirginleşmiş oldu. Rusya, Ay’a bir erkek gönderiyorsa, ABD de bir kadın gönderecekti.

For All Mankind 1 Kasım 2019’da Yayınlanacak

Dizi dünyasında çığır açmış Battlestar Galactica ile tanınan Moore, For All Mankind dizisinde de başarılı olacak gibi gözüküyor. Ayrıca Battlestar Galactica’da olduğu gibi yine bol aksiyon, drama ve duygusal anlar izleyeceğiz. Zaten fragmanlarda da bunu görüyoruz. Dizinin işleyeceği konunun bununla sınırlı kalıp kalmayacağını merak ediyoruz doğal olarak ama en azından ilk sezon sonunda ABD, ilk kadını (veya kadınları) Ay’a gönderecek gibi duruyor.

- Reklam -

Peki, bu diğer büyük amaçları gerçekleştirmek için uzay programına ABD’nin daha fazla yatırım yapmasını mı sağlayacak? Uzay yarışını kaybederken savaş kazanmak dizideki tarihin gidişatını nasıl etkileyecek?

Bu soruların cevabını, 1 Kasım’da yayınlanacak olan For All Mankind’da alacağız.

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=N3RjayAF0b4

Battlestar Galactica ve Star Trek gibi yapımlardan tanıdığımız Moore’un bu dizisinin de benzer bir heyecan yaratması bekleniyor.


* Shyamalan, Yeni Dizisi Servant ile Geliyor

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Holland Uncharted

Tom Holland’lı Uncharted Filmi Yönetmenini Buldu

kitap dijital

480 Bin Kitap Dijital Ortama Taşınıyor