in

Game of Thrones Finali Nasıldı? [TARTIŞMA]

Game of Thrones yayınlanan 8. sezon 6. bölümüyle sona erdi. Sıra geldi yorumlara. Rıhtım okurları finali nasıl bulduklarıyla ilgili forumlarda tartışıyor!

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun 10 yıllık epik dizisi Game of Thrones, ilk yayınlanışının üzerinden yaklaşık 10 yıl geçti. Winter is Coming sloganlarıyla gelen dizi bugün (20.5.2019) yayınlanan final bölümüyle nihayet erdi. Ama elbette analizler daha yeni başlıyor.

Bugüne kadar diziyle ilgili birçok haber yaptık. Yazarlardan, kadrodan, farklı ünlü isimlerden birçok yorum okuduk. Teoriler üst üste geldi, dizi başlamadan ya tamamen ya belli başlı bölümleri sızdırıldı. Üstelik 2-3 hafta önce Reddit üzerinden senaryo da sızdırıldı. Okuyanlar, “Hadi canım, böyle saçma bir final mi olur?” dedi. Gelin görün, sızan senaryo tamamıyla doğru çıktı. Birçok izleyici hayal kırıklığına uğradı. Fakat Stephen King gibi düşünen bir kesim izleyici de dizinin gidişatından oldukça memnundu.

Eh, herkes bir şeyler söylüyor. Kayıp Rıhtım okurları olarak bizler de diziyi izledik ve kendimizce yorumlayalım dedik. Bölüme ait genel bir inceleme sunmak yerine özellikle forumlarımızdaki okurlarımız serinin finaliyle alakalı ne düşünüyor, sormak istedik.

- Reklam -

Hemen notumuzu da düşelim: Bu başlık altında yazılanlar gerek son sezon, gerekse final bölümle ilgili birçok SPOILER içerecektir. Haliyle okurken bu konuya dikkat etmenizi rica edeceğiz.

- Reklam -

Ayrıca, hemen bu konunun altında bulunan ilk yorumda iki adet anket göreceksiniz. Hızlıca 8. sezonu ve final bölümü nasıl bulduğunuzla alakalı bir anket yapalım ve böylece forumlarımızdaki izleyici kitlesinin genel kanısının ne olduğunu da görelim istiyoruz.

Şimdi söz Rıhtım okurlarında. Bakalım, Game of Thrones dizisinin sonu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

63 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Anketlerimiz de hemen burada :v:

    Final bölümü (8x6) nasıl buldunuz?

    Vote in the poll.

    8. sezonu genel olarak nasıl buldunuz?

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Son sezonun her bölümünü heyacanla açsam da maalesef ki hepsi aynı hissi verdi bana.Çok çok kötüydü.

  3. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    Temsili ruh halim:
    tenor

  4. Avatar for graymane graymane dedi ki:

    Oyunculuklar, efektler, senaryo tam olarak “bitirip gidelim” mentalitesini yansıtıyor. 1 yıl sonra ilk defa IMDB’ye girip 1 vereceğim sanırım. IMDB’de şu an puan 5 civarında, dizi tarihinin en rezil finallerinden birine imza attı D&D.

    Akasya Durağının herhangi bir bölüm kurgusu bu finalden çok daha mantıklı.

  5. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Dizi final yapana kadar izlememeyi tercih etmiştim. İyi yapmışım gibi hissediyorum. Aynısını Westworld’de de sürdüreceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

58 cevap daha var.

Westworld

Westworld 3. Sezonundan İlk Fragman Geldi

ilginc zamanlar ust

Diskdünya Serisi “İlginç Zamanlar” ile Devam Ediyor