in

Game of Thrones’un Evreninde Geçecek Yeni Dizinin Pilot Bölümü Onayı Kaptı!

George R.R. Martin’in sevilen kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones için yeni bir haber var! Şu anki olayların binlerce yıl öncesinde geçecek ve Westeros’un gizemli tarihine ışık tutması beklenen spin-off dizisinin pilot bölümü HBO tarafından onaylandı.

game of thrones
- Reklam -
- Reklam -

Her sezonu ayrı bir heyecanla beklenen son dönemlerin en popüler dizisi tartışmasız Taht Oyunları (Game of Thrones). Özellikle olayların bağlanacağı final sezonuyla birlikte hayranlarının heyecan seviyesi katlanmış durumda. George R.R. Martin tarafından kaleme alınan Buz ve Ateşin Şarkısı serisi hem kitaplarıyla hem de uyarlama dizisiyle kültür-sanat dünyasını kelimenin tam anlamıyla fethetti. Görünen o ki etmeye de devam edecek.

HBO tarafından yayınlanan Game of Thrones’un bitmesinin ardından spin-off dizilerinin ekranlarda boy göstereceğini biliyoruz. The Hollywood Reporterda yer alan habere göre, ismi belli olmayan spin-off dizisinin pilot bölümü HBO tarafından onaylandı. Dizinin başında Kick-Ass, Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service) ve Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) gibi yapımlardaki senaryo yazarlığından tanıdığımız Jane Goldman ve George R.R. Martin olacak. Aynı zamanda pilot bölümünün senaryosunun yazarlığını da bu ikili üstlenmiş.

Şu anki olayların binlerce yıl öncesinde geçecek yapımın Westeros’un gizemli tarihine ışık tutması bekleniyor. Evrene dair bilmediğimiz hikâyeler anlatacak. Ancak konusunun tam olarak ne olacağı şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

Goldman’ın başında olduğu yapımın dışında Buz ve Ateşin Şarkısı evreninde geçecek dört adet spin-off dizisi için de çalışmalar yapıldığını biliyoruz. Bunların yazar koltuğundaysa Max BorensteinBrian HelgelandCarly Wray ve Bryan Cogman oturacak.

- Reklam -

Peki siz bu haber hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Westeros’un gizemli tarihine yolculuk ilginizi çekiyor mu?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kayip esya kutuphanesi oyku

Kayıp Eşya Kütüphanesi | Matthew Bright

cadi oylum yilmaz ust

Oylum Yılmaz’ın “Cadı”sı Yeniden Raflarda!