in

Disney Plus’ın Türk Yapımı Yeni Suç ve Gizem Dizisi “Gri”den İlk Fotoğraflar Yayınlandı

Gri dizisi için ilk fotoğraflar paylaşıldı. Disney Plus Türkiye’nin suç, gizem ve gerilim türlerindeki yeni yapımı toplamda 8 bölüm sürecek.

gri disney plus turkiye dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Gri dizisi ilk bakış görselleriyle tanıtıldı. Disney Plus Türkiye, başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı suç, gizem ve gerilim türlerindeki yeni orijinal dizisini duyurdu.

Netflix ve Amazon Prime Video sonrası Türkiye’de yayın hayatına başlamasına sadece saatler kalan ve dünyanın en büyük dijital yayın servislerinden olan Disney+, yerli yapımlara ağırlık vermeye devam ediyor.

Şu sıralar özellikle başrolünde Engin Akyürek’in yer aldığı Kaçış dizisi ile konuşulan platform, bir yandan Recep İvedik 7 filmi, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu, kadrosunda Emma Watson’ın da yer aldığı ve hatta müzikleri Hans Zimmer’ın hazırladığı iddia edilen Mustafa Kemal Atatürk dizisi, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrolü üstlendiği Dünyayla Benim Aramda ve Pınar Deniz’li Avcı gibi birçok yerli yapım izleyicileri bekliyor.

- Reklam -

Bu yapımlardan biri de suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki Gri olacak.

Disney Plus Türkiye Dizisi “Gri”yi Taylan Biraderler Yönetiyor

Gri: Disney Plus Türkiye Dizisi için İlk Fotoğraflar

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturuyor. Çekimleri başlayan dizinin başrolünü Timuçin Esen ve Ebru Özkan paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ikiliye ayrıca Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy gibi isimler eşlik ediyor.

Çekimleri başlayan diziden ilk bakış görselleri de kısa süre önce paylaşıldı.

Gri: Disney+ Türkiye Dizisi

Gri: Disney+ Türkiye Dizisi

- Reklam -

Disney+ Dizisi

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türlerini harmanlayacağı ifade ediken dizinin toplam 8 bölümden oluşuyor. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin konusu ise şöyle:

“Başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alıyor. Fuat, yaşanan olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla hayatı tepetaklak oluyor ve geçmişiyle yüzleşiyor.”

Timuçin Esen’li yeni Disney Plus Türkiye dizisinin ne zaman platformdaki yerini alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yeni Disney Türkiye Dizisi

Yayın servisi, birkaç saat sonra, yani 14 Haziran 2022 tarihinde yayınlarına başlayacak. Yarın hizmete başlayacak olan servise erken kayıt yaptıranlar, Tanışma Paketi kapsamında 8 aylık fiyatlandırmayla 12 aylık yıllık üyelik alabilecekler. Aylık olarak servisten yararlanmak isteyenler ise 34,99 TL ödemek durumunda kalacaklar.

Yeni dizinin konusu ve ilk bakış görsellerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3. Zehirli Kalem Polisiye Öykü Ödülü

Ödüllü Polisiye Öykü Yarışması Zehirli Kalem 3. Defa Düzenleniyor

Bedenine Yazılı Masallar - Carmen Maria Machado | Haftanın Kitabı #225

Bedenine Yazılı Masallar – Carmen Maria Machado | Haftanın Kitabı #225