in , ,

Yeni Buz Devri Macerası “Ice Age: Scrat Tales”tan Fragman Yayınlandı

Ice Age: Scrat Tales fragmanı yayınlandı. Sincap Scrat’a odaklanan kısa hikâyeleri konu alan yeni Buz Devri yapımı yakında yayında.

Ice Age: Scrat Tales Fragmanı | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

Ice Age: Scrat Tales fragmanı paylaşıldı. Buz Devri evreni genişlemeyi sürdürüyor. Sincap Scrat karakterine odaklanan yapım, kısa kısa hikâyelerden oluşacak ve Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Buz Devri denildiğinde akıllara her ne kadar Mamut Manfred, Kaplan Diego ve tembel hayvan Sid isimleri gelse de, hiç süphesiz kılıç dişli sincap Scrat’i de unutmamak gerekir. İlk filmden bu yana seri hayranlarının favorilerinden olan karakter, bugüne dek meşe palamudu için farklı bir çağın başlamasına bile neden olmuştu. Daha önce adına kısa film de yapılan karakter şimdi kısa hikâyeleri ile Disney Plus macerası olarak geliyor.

Kısa filmler, Scrat’in meşe palamudu ararken Baby Scrat’ı bulması sonrası başlıyor. Yeni bir ebeveyn olarak Scrat’ın maceralarına odaklanacak olan hikâyeler, ikilinin genellikle fındıkların peşinden koşmalarını ve meşe palamutlarına olan aşkları için hem bağ kurup hem de savaşmalarını konu edinecek. Buz Devri serisi boyunca Scrat’i seslendiren Chris Wedge, karaktere hayat vermek için bir kez daha başrolde yer alacak. Kari Wahlgren ise Baby Scrat’ı seslendirecek.

- Reklam -

Kısa hikâyeleri anlatan Ice Age: Scrat Tales’in yayınlanan ilk fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ice Age: Scrat Tales Fragmanı | İZLE

YouTube video

Toplamda 6 bölümden oluşacak yapımın başında Anthony Nisi bulunuyor. Robert L. Baird ve Andrew Millstein baş yapımcı olarak görev yapıyor. Ice Age: Scrat Tales, 13 Nisan’da Disney+’ta yerini alacak. Dijital yayın servisinin 14 Haziran 2022 tarihinde resmi olarak Türkiye’de de yayına başlayacağını hatırlatalım.

Ice Age: Scrat Tales Bölüm Başlıkları ve Konuları

“Nuts About You” – Yönetmen: Michael Berardini ve Donnie Long – Senaryo: Michael Berardini

İlk macera, Scrat ve Baby Scrat’ın karşılaşmasını anlatacak. Scrat, ebeveyn olarak yeni konumundan oldukça hoşnuttur. Ancak işler Baby Scrat’in ilk meşe palamudunu görmesiyle değişir…

“LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to” – Yönetmen: Donnie Long ve Matt Munn – Senaryo: Donnie Long

Scrat, Baby Scrat’ın uykuya dalması için perküsyon eşliğinde bir ninni söylemeye çalışır.

“X’s and Uh-O’s” – Yönetmen: Donnie Long ve Drew Winey – Senaryo: James Young Jackson ve Drew Winey

Scrat, Baby Scrat’a meşe palamudunu nasıl dikmesi gerektiğini öğretir. Ama Baby Scrat sonunda Scrat’a güzel bir ders verir.

- Reklam -
“Nutty Reflections” – Yönetmen: Donnie Long ve Eric Prah – Senaryo: Galen Tan Chu

Scrat ve Baby Scrat, palamudu eğlence evi aynalarıyla dolu bir mağaraya kadar kovalar.

“Teeter Toddler” – Yönetmen: Jeff Gabor ve Donnie Long – Senaryo: Galen Tan Chu

Scrat ve Baby Scrat, tek bir dal tarafından tutulan bir kütüğün karşıt uçlarında yer alırlar ve sonrasında bazı tuhaflıklar ortaya çıkar.

“Nut The End” – Yönetmen: Lisa Allen Keane ve Donnie Long – Senaryo: Michael Thurmeier

Palamut bir uçurumdan yuvarlanır. Bu aşamada Scrat ve Baby Scrat’ın uyum içinde yaşayıp yaşamayacaklarını sorgulamasına neden olur.

Ice Age: Scrat Tales için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce bu yıl çıkan diğer Buz Devri filmine göre daha mı iyi duruyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chris Rock Komedi Gösterisi Bilet Fiyatları

Oscar Gecesinden Sonra Chris Rock’ın Komedi Gösterisinde Bilet Fiyatları Fırladı

Kuyruklu Yalan - Çilem Dilber | Haftanın Kitabı #215

Kuyruklu Yalan – Çilem Dilber | Haftanın Kitabı #215