in ,

Oscar Gecesinden Sonra Chris Rock’ın Komedi Gösterisinde Bilet Fiyatları Fırladı

2022 Oscar Ödülleri gecesi yaşanan olay sonrası Chris Rock’ın komedi gösterisine ilgi arttı. 57 yaşındaki komedyenin yeni şovunun bilet fiyatları fırladı.

Chris Rock Komedi Gösterisi Bilet Fiyatları
- Reklam -
- Reklam -

Chris Rock komedi gösterisi bilet fiyatları, Will Smith’in 94. Oscar Ödülleri Töreni’nde komedyeni tokatlaması sonrası artış gösterdi.

94. Oscar Ödülleri Töreni sırasında Will Smith’in Chris Rock’a tokat atması ve ardından küfürlü bir şekilde karısının adını ağzından uzak tutmasıyla ilgili yaptığı konuşma hâlâ gündemde. Son olarak Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin de üyelerine gönderdiği mektupta bu olayı kınadığı ve cezasız kalmayacağı dile getirilmişti. Will Smith, her ne kadar olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden özür dilemiş olsa da, belli ki tüm bu olaylar Chris Rock’a yaradı.

Bilindiği üzere insanların sevdiği bir şey varsa, o da dramadır. Chris Rock, Will Smith tarafından Jada Pinkett Smith’e saygısızlık ettiği için canlı yayında ve tüm dünyanın gözü önünde tokatlanınca, 57 yaşındaki komedyenin yaklaşmakta olan komedi gösterisi turu için bilet satışlarında patlama yaşandı. Bilet satın alma sitesi TickPick, sadece tek bir günde Rock’ın stand-up gösterisi için geçen ayın tamamından daha fazla bilet sattıklarını bildirdi.

- Reklam -

Chris Rock, Komedi Gösterisi Sırasında Will Smith’in Tokadından da Bahsedebilir

Will Smith Oscar Tokat Chris Rock

TickPick ayrıca biletlerin fiyatının yüzde 200’ün üzerine bir artışla satılmaya başladığını da duyurdu. Bundan yaklaşık 2 hafta önce, yani 18 Mart günü 46 dolardan satılan biletler şimdi en ucuz 341 dolara bulunabiliyor. Aynı zamanda ilk gösterilerinden biri olacak Boston şehrindeki Wilbur Tiyatrosu’nda gerçekleşecek komedi şovu için bilet fiyatı yalnızca bir saat içinde 338 dolardan 450 dolara çıktı.

Bilet fiyatlarındaki bu artışın tahmin edildiği üzere artan talep nedeniyle yapıldığı ve komedyenin “Ego Death World Tour” adlı turnesinin şimdiden çok büyük kazançlara sahip olduğu belirtildi. Rock’ın beş yıldan uzun bir süredir ilk komedi turuna çıkmasını da sağlayacak olan Ego Death World Tour, tamamen yeni içeriklerden oluşacak. Chris Rock, turu sosyal medya hesabından duyururken “Tamamen kişisel, çok eğlenceli ve çok komik. Size göstermek için sabırsızlanıyorum. Bilet almanız için adres sayfamda,” cümlelerini kullanmıştı.

- Reklam -

Oscar’daki olayla ilgili tartışmalar hâlâ devam ettiği için Rock’ın gösteri sırasında, Will’in tokadıyla ilgili de bir şeyler söyleyeceği tahmin ediliyor.

Chris Rock’ın şakaları hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Smith’in attığı tokadı ve sonraki hakaretleri hak etti mi? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Complex

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

house of the dragon çıkış tarihi

Taht Oyunları Evreninde Geçecek House of the Dragon Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Ice Age: Scrat Tales Fragmanı | İZLE

Yeni Buz Devri Macerası “Ice Age: Scrat Tales”tan Fragman Yayınlandı