in

Lucifer 5. Sezon Setinden İlk Fotoğraf Geldi

Netflix’in merakla beklenen Lucifer dizisinin final sezonundan ilk set fotoğrafı görüldü! 5. sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor!

Lucifer
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’e geçtikten sonra yeniden şahlanan ve hak ettiği değeri bulan Lucifer dizisinin final sezonundan ilk fotoğraf geldi. Çekimleri başlayan 5. sezon için prodüksiyon süreci devam ediyor!

İlk 3 sezonuyla Fox’ta karşımıza çıkan, ardından uzun süreli belirsizlikle hayranlarını endişelendiren yapım, kendisine Netflix ekranlarında yer bulabilmeyi başarmıştı. Dizi 10 bölümlük 4. sezonun ardından, 5. sezonla final yapacağını duyurmuştu.

Dizinin son sezonunun çekimleri Los Angeles’ta başlamıştı. Şimdiyse dizinin yaratıcısı Ildy Modrovich’ten ilk set paylaşımı geldi.

- Reklam -

Bir provaya ait olan bu görüntü, Amenadiel’i canlandıran aktör D.B. Woodside ve Dan Espinoza’yı oynayan Kevin Alejandro’yu içeriyor. Görünen o ki polis merkezindeyiz ve birilerinin başı ciddi derecede belada…

Lucifer 5. Sezon Kaç Bölüm ve Ne Zaman?

Geçtiğimiz aylarda 10 bölümlük  4. sezonunun ardından, final sezonuna 6 ekstra bölümün daha eklendiğini öğrenmiş ve sevinmiştik. Prodüksiyon sürecinin hız kesmeden devam etmesi bizleri oldukça mutlu etti.

- Reklam -

Dizinin 4. sezonunun çekimlerine yine ağustos aylarında başlanmıştı. Dizinin yayına girmesi ise mayısı bulmuştu. Şimdi daha uzun bir sezonla karşı karşıya olduğumuza göre final sezonunu en iyi ihtimalle 2020 yaz mevsimi içerisinde görebiliriz gibi duruyor.

netflix lucifer 5 sezon

Ayrıca 5. sezondan gelen bir başka haber ise, dizinin bütün oyuncularını içeren müzikal bir bölüm iddiasıydı. Dizinin yaratıcılarından Joe Henderson bu konuda şu cevabı vermişti:
“İşte bu milyon dolarlık soru! Bizim kesinlikle 5. sezon için üzerine tartıştığımız şeylerden biri. Böyle bir müzikal Ildy Modrovich’in (dizinin yürütücü yapımcısı) her zaman yapmak istediği şey. Bu ayrıca benim, Ildy’nin hep yapmasını istediğim şey. Bende o yetenek yok, hepsine Ildy sahip. Eğer bunu yapabilirsek en büyük hedeflerimizden birisine ulaşmış olacağız.”
Böyle bir müzikal sahnesi de diziyi oldukça ayrı bir havaya sokabilir, ne dersiniz?

Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan The Sandman çizgi romanlarında yer alan Lucifer karakterinden esinlenilerek hazırlanan dizinin senaryosu Mike Carey tarafından yazılıyor.

Lucifer

Final sezonu için siz de heyecanlı mısınız? Dizi şu ana kadar nasıl ilerledi? Erken bir son olduğunu düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Lucifer 4. Sezon: Kaldığımız Yerden Değil Daha İyisinden Başlamak!

* La Casa de Papel 3. Sezonunda Neredeyse Ankara da Olacakmış!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Breaking Bad

Breaking Bad Filmi El Camino Öncesi Geçmişe Yolculuk

Drake

Ünlü Rapçi Drake, Favori Dizisi Yayından Kaldırılınca Yapımcı Koltuğuna Geçti