in

Breaking Bad Filmi El Camino Öncesi Geçmişe Yolculuk

Hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde tamamlanan Netflix’in Breaking Bad filmi El Camino öncesi, kanaldan nostalji dolu bir video yayınlandı.

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

Breaking Bad evreninde geçecek ve Jesse Pinkman’ın maceralarını anlatacak yeni Netflix filmi El Camino öncesinde, kanal sizleri maziye götürecek bir video yayınladı.

“El Camino: A Breaking Bad Movie” adını taşıyan ve çekim süreci büyük bir gizlilik içerisinde tamamlanan filme gittikçe yaklaşıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Netflix, Twitter hesabı üzerinden Breaking Bad filmi “El Camino” öncesi tekrar izlememiz gereken bölümlerin bir listesini yayınlamıştı.

- Reklam -

Şimdiyse geçmişe bir yolculuk yapıp can alıcı bölümleri yeniden hatırlayabilmemiz için bir tanıtım videosu hazırlamış.

El Camino Öncesi “Breaking Bad”de Neler Oldu?

YouTube video

Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman’ın yeni macerasına konuk olacağımız film öncesi hafızamızı tazelemek gerçekten de harika oldu. Tanıtım videosunda Jesse’yi hikâyesini anlatmaya başlarken görüyoruz. Karakterin gözünden izlediğimiz bu 3 dakika 17 saniyelik video, diziyi unutan hayranlar için gerçekten de büyük bir hizmet.

El Camino’nun yayınlanan ilk fragmanında bir adamın Jesse Pinkman hakkında sorguya çekildiğini izlemiştik. Videonun 8. saniyesinde ise soldaki duvarda dizi sırasına ölen polisler Hank Schrader ve Steven Gomez’in fotoğraflarını görmüştük. Senaryoda Jesse’nin kristal Meth üretmek için geri dönüş yapmasını izleyeceğiz.

2 saat sürecek filmin yönetmen koltuğunda Vince Gilligan oturuyor. Kendisinin yönetmenliğini Better Call Saul ve X-Files dizilerinden hatırlıyoruz.

- Reklam -

Breaking Bad

Aaron Paul’u Jesse Pinkman rolünde göreceğimiz yapımda, açıklanan bir diğer isim ise Charles Baker. Baker da karşımıza Skinny Pete olarak çıkacak.

El Camino: A Breaking Bad Movie yapımı 11 Ekim 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Belli bir süre sonra da AMC ekranlarına gelecek.

Peki sizin film hakkındaki beklentileriniz ne yönde? Heyecanlı mısınız? Walter White’sız bir Breaking Bad mümkün mü? Jesse Pinkman’ın tek başına bir filmi kotarabileceğini düşünüyor musunuz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


The Sopranos Efsanesinin Öncesini Anlatacak Filme Dair Her Şey

* The Simpsons: Geleceği Tahmin Eden Çizgi Dizi

The Wire: Televizyon Tarihinde Rönesans

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mevsim Yenice

Mevsim Yenice: “Taş Gibi Sessiz Olabilmenin de Cesur Bir Yanı Var”

Lucifer

Lucifer 5. Sezon Setinden İlk Fotoğraf Geldi