in

Netflix Türkiye’nin Yeni Yerli Dizisi “Aşk 101″den İlk Tanıtım

90’lı yıllarda geçen bir aşk dizisine ne dersiniz? Netflix Türkiye 3. orijinal yapımını kısa bir tanıtım videosu eşliğinde duyurdu!

Aşk 101
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye, bir yandan RTÜK ile cebelleşirken bir yandan da yerli projelerine hız kesmeden devam diyor. İlk Türk yapımı işi Hakan: Muhafız hiç de fena sayılmayan izlenme sayılarına ulaşmıştı. İkinci yerli projeleri Atiye’nin ise bu yılın sonlarına doğru Netflix’teki yerini alması bekleniyor. Şimdi sırada kanalın Türkiye ayağının üçüncü işi var: Aşk 101.

Netflix, Türkiye’deki hayranları için içerik üretmeye devam ediyor. Global adının Love 101 olarak duyurulduğu Aşk 101 dizisinden ilk tanıtım videosu geldi:

Ay Yapım imzasıyla hazırlanacak dizinin ilk tanıtımı böylece karşımıza çıkmış oldu.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde: Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Bade İşçil, Selahattin Paşalı ve Kaan Urgancıoğlu.

Senaryosu Meriç Acemi tarafından yazılan Aşk 101’in çekimleri 26 Haziran’da başlamıştı. Yayın tarihi için 2020 yılının konuşulduğu yapımdan gelen erken tanıtım videosu, acaba takvimin biraz geriye mi çekildiği sorusunu da beraberinde getirdi.

Aşk 101 – Love 101 Dizisinin Konusu

“1990’lar Türkiyesi’nde, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmak için sebebi olsun diye sevgili öğretmenlerini birine âşık etmek için el ele verir.”
Yaklaşmakta olan yeni dizi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Netflix ilk 2 yapımıyla yükselen bir trend olan fantastik dizileri tercih etmişti. Hakan: Muhafız’da İstanbul’u kötülerden koruyan Hakan’ın maceralarını izlerken Atiye’de ise olaylar Göbeklitepe’de geçecekti.

Şimdiyse karşımızda 90’lı yıllarda geçen bir aşk dizisi var. İlk yorumlarınız nasıl oldu? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Hakan: Muhafız 2. Sezon: Hayal Kırıklığı mı, Hatalar Silsilesi mi?

* Netflix’in Türk Yapımı Yeni Dizisi Atiye Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Durum buna geldiğine göre RTÜK le olan savaş resmen kaybedilmiştir… üzücü :disappointed_relieved::disappointed_relieved::persevere:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Garfield

Dünyanın En Tembel Kedisi “Garfield”ın Yeni Evi Belli Oldu

Sherlock BBC

Sherlock 5. Sezon Ne Zaman Gelecek? Yeni Sezondan Neler Bekliyoruz?