in ,

The Office Hayranı, Michael Scott’ın Kalp Masajı Sahnesi Sayesinde Kızının Hayatını Kurtardı

The Office hayranı bir baba, diziden öğrendiği kalp masajı tekniği sayesinde kızının hayatını kurtardı.

The office hayranı kalp masajı sahnesi izle
- Reklam -
- Reklam -

The Office dizisi hayat kurtarıyor. Kült serinin hayranı olan bir ABD’li vatandaş, ansızın fenalaşan kızının hayatını diziden öğrendiği kalp masajı tekniği sayesinde kurtardı. Sevilen yapımda Michael Scott karakterinin uyguladığı masaj, gerçek hayatta bir insanın yaşama dönmesini sağladı.

2005 – 2013 yılları arasında, 8 yılda toplamda 188 yayın yapan The Office; birçok sahnesi ile dizi izleyicilerinin favorileri arasında yer alıyor.

Greg Daniels, Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından yaratılan, başrollerinde Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski, Rainn Wilson, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey ve Kate Flannery gibi isimlerin yer aldığı The Office, popüler sahnelerinden birisi sayesinde hayat kurtardı.

- Reklam -

Matt Uber adını taşıyan bir baba, kızı Vera Posy ile birlikte oyun oynarken çocuğunun aniden fenalaştığını ve gözlerinin baygın baktığını fark etti.

The Office Dizisi İlk Yardım Sahnesi Sayesinde Hayat Kurtardı

Uber o anları, “Nefes almadığını ve renginin solgunlaşmaya başladığını gördüm,” sözü ile ifade etti.

Öncelikle her insan gibi ambulansı aradığını belirten Matt Uber, o sırada birden The Office dizisinde de detaylıca aktarılan kalp masajı sahnesini hatırladığını söylüyor.

the office dizisi

Uber, The Office dizisinin 5. sezon 14. bölümü olan “Lecture Circuit: Part 1″da ilk yardım eğitimi için bir kalp masajı dersi verildiği sahneyi anımsıyor. Stayin Alive şarkısının ritmiyle yapılan hareketleri hatırlayan Uber, “Dizideki sahnede kalp masajı eğitimi sırasında ‘Stayin Alive’ şarkısındaki ritme göre hareket ediyorlardı,” diyor.

- Reklam -

Uber, kalp masajına başladıktan sonra sağlık çalışanları olay yerine ulaşmayı başarıyor. Babanın erken müdahalesi ise Vera Posy’nin hayatını kurtarıyor.

Hastaneye nakledilen 4 yaşındaki Posy’nin olay sırasında kalbinin durduğu öğrenildi. Vera Posy’nin küçük çocuklarda nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olduğu ifade edildi. Posy’nin şu anki durumu ise gayet iyi.

The Office İlk Yardım Sahnesi | İZLE

Dizinin ilgili sahnesi, yalnızca YouTube üzerinden 31.7 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı. İlgili sahnenin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Bu haber, her ne kadar şanslı bir baba kızı konu alıyor olsa da sizlere ilk yardım tekniklerini öğrenmek için bir televizyon yapımını beklememenizi öneririz.

Konu hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    The Office çok sevdiğim ve çok güldüğüm bir dizidir. Bu sahnenin böyle bir duruma yaraması harika olmuş. Bu arada The Office’i yaratan asıl kişi Michael Schur’dur. Arada bir diziye girer Dwight’ın kuzeni Mose olarak. Hatta Michael Schur baş karakterlerine Michael adını vermesiyle de tanınır. Hem The Office’te hem de The Good Place’te :)Bu ayrıntıyı es geçmek istemedim çünkü metinde adı yazılmamış.

  2. Avatar for fatihcetin fatihcetin dedi ki:

    Michael Schur’un Brooklyn Nine Nine dizisi de efsanedir. Orada da Michael Hitchcock karakteri bulunuyor. Fırsatım olursa The Good Place dizisine başlayacağım bakalım.

  3. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    O diziyi biliyorum ama izlemedim. Demek orada da kendi adını anmış :slight_smile: Espri anlayışını çok sevdiğim bir adam :slight_smile: The Good Place benim ennnn sevdiğim işlerden birisi kesinlikle!

  4. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    İlginç bir haber. Kızın kurtulmasına sevindim. Bu arada en sevdiğim bölümlerden birisidir bu da. Ne zaman kalp masajı görsem aklımda ‘‘Stayin’ Alive’’ çalar. :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Studio Ghibli filmleri

Studio Ghibli Animelerinden 10 Büyülü Film Müziği

maoriler antarktika yeni zelanda yerlileri

Yeni Zelanda Yerlisi Maoriler ile Antarktika Arasındaki Bağlar Düşünülenden Çok Daha Köklü