in

The Silence of the Lambs Devam Dizisi “Clarice” Geliyor

The Silence of the Lambs devam dizisi ile CBS ekranlarına geliyor. Kuzuların Sessizliği evreni Clarice adlı yeni yapımıyla dünyasını genişletiyor.

The Silence of the Lambs Dizi
- Reklam -
- Reklam -

The Silence of the Lambs uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Kuzuların Sessizliği, CBS kanalı için Clarice adıyla televizyona uyarlanmaya hazırlanıyor. Hannibal Lecter bir kez daha geri dönebilir!

Thomas Harris’in psikolojik gerilim türündeki roman serisi, daha önce televizyona ve sinemaya farklı farklı uyarlamalarla gelmişti. Serinin kitapları ilk defa 1981 yılında yayımlanmaya başlamıştı.

Üst başlığı Hannibal Lecter olarak seri, Red Dragon (1981), The Silence of the Lambs (1988), Hannibal (1999) ve Hannibal Rising (2006) kitaplarından oluşuyor.

- Reklam -

Amerikalı televizyon ağı CBS, yeni dönemde üzerinde çalışacakları yapımları duyurdu. Kanal The Equalizer yeniden çevrimi ve yeni Chuck Lorre sit-com’u ile birlikte Kuzuların Sessizliği dizisini de müjdeledi.

The Silence of the Lambs Dizi CBS

CBS kanalı NCIS, NCIS Los Angelas, Criminal Minds, Young Sheldon ve The Big Bang Theory gibi yapımlarla tanınıyor.

Yeni The Silence of the Lambs Dizisi “Clarice”, Clarice Starling Karakterine Odaklanacak

1991 tarihli Kuzuların Sessizliği filminde Jodie Foster ve 2001 tarihli Hannibal’da Julianne Moore tarafından canlandırılan Clarice Starling karakteri, bu defa Rebecca Breeds’e emanet edilecek. Breeds’i The Originals, Three Summers, Slam ve Pretty Little Liars gibi yapımlardan hatırlıyoruz.

Yeni dizi, ilk filmden sonrasını konu ediniyor. İzleyiciyi 1993 yılına götürecek yapım Hannibal Lecter sonrası Clarice Starling karakterine odaklanacak. Karakterin gözlerden saklı kalmış hikâyesine odaklanacak dizide belli olan diğer oyuncular şu şekilde: Kal Penn, Michael Cuditz, Devyn A Tyler ve Nick Sandow.

- Reklam -
Rebecca Breeds
Rebecca Breeds

Bununla birlikte sinema tarihine Anthony Hopkins’in unutulmaz performansıyla iz bırakmış olan Doktor Hannibal Lecter karakteri yapımda yer alacak mı, alırsa onu kim canlandıracak henüz belli olmuş değil.

Hazırlanacak yeni dizinin senaryosu ve yönetmenliği Alex Kurtzman (Fringe, Sleepy Hollow, Star Trek) ve Jenny Lumet (The Mummy) ikilisine ait. Kurtzman ve Lumet The Man Who Fell to Earth adlı David Bowie’ye odaklanan yeni dramayı da birlikte yapmışlardı.

The Silence of the Lambs Dizi CBS

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle açıklanan yeni dizilere dair henüz bir prodüksiyon takvimi belirlenmiş değil. Dolayısıyla yeni The Silence of the Lambs dizisi için olası bir çıkış tarihi şimdilik öngörülmüyor. CBS, açıklanan dizileri 2020-2021 sezonu için duyurdu. Fakat detayları henüz paylaşmadı.

Peki siz yeni bir Kuzuların Sessizliği uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Prison Break Hakkında Az Bilinen 20 Gerçek

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Dr. Hannibal Lecter en sevdiğim karakterlerden bir tanesi. Filimlerine bayılıyordum. Son dizisi de beni çok tatmin etmişti. Bunlara yakışır bir dizi olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frida Kahlo liste

Frida Kahlo Hakkında Sanat Dolu 17 Gerçek

Revival (Diriliş) Stephen King Film

Revival Film Oluyor: Stephen King Uyarlamaları Hız Kesmiyor