in

The Umbrella Academy Dizisi 4. Sezon ile Ekranlara Veda Edebilir

The Umbrella Academy 4. sezon ile final yapabilir. Dizinin yaratıcısı, popüler Netflix serisinin geleceği hakkında konuştu.

The Umbrella Academy 4 sezon final
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 4. sezon ile sona erebilir. Serinin yaratıcılığını üstlenen Steve Blackman olası final sezonu hakkında açıklamalarda bulundu ve dizinin 5. sezonu göremeyebileceğini ifade etti.

2019 yılında izleyicilerle buluşmaya başlayan, süper kahraman ve zaman yolculuğu temalarını işleyen çizgi roman uyarlaması, ilk sezonun bitmesinden bir ay sonra ikinci sezon onayını almıştı. Adaptasyonun yaratıcılığını üstlenen Steve Blackman dizinin 4. sezon ile sona ermesini planladığını açıkladı.

3. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan The Umbrella Academy dünyayı kıyametten korumak için bir kez daha güçlerini birleştirmek durumunda. Netflix’in yeni sezon için paylaştığı resmi fragmanından bu yana merakla beklenen yapım Hargreeves Ailesi’nin iyice karışan zaman çizgisi içinde neler yaşadığını aktaracak. Diğer taraftan ailenin maceraları sona yaklaşıyor olabilir.

- Reklam -

The Wrap için verdiği röportajda The Umbrella Academy’nin olası 4. sezonu hakkında konuşan Blackman hayranları üzecek bir açıklama yaptı. Yapımcı ayrıca kendisinin de hayranlar gibi ileriyi fazla göremediğini ancak 4. sezonda yaşanacak sürprizi bildiğini de ekliyor.

“Bana kalırsa eğer 4. sezon gelirse bu son sezon olurdu. Ama 4. sezonda her şey bitmezse oradan sonra nereye gideceğimiz konusunda bir fikrim yok. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Gelecek sene için yaptığım planlarda daha önce gittiğimiz yerlere yeniden gitmek yok. Yeni fikirlerle hikâyeyi yeni bölgelere ilerletmek de oldukça zor bir şey. Ancak aklımda bunu nasıl yapabileceğimize dair bir fikir var. Yine de 4. sezon dizi için iyi bir final sezonu olacaktır. Daha fazlasını yapamayız demiyorum ama bilirsiniz, dört sezon, izleyiciler için oldukça tatmin edici olur.”

The Umbrella Academy 4 sezon final netflix

- Reklam -

Netflix, Henüz The Umbrella Academy 4. Sezon için Resmi Onayı Vermedi

Hargreeves Ailesi’nin maceralarını dram ve fantastik ögelerle birleştirerek anlatan yapım Gerard Way’in çizgi roman eserlerinden ekrana uyarlanıyor. Dizi 3. sezon ile birlikte Way’in kaleme aldığı serisinden farklı bir yöne doğru evrilse de hayranlar yeni sezonu oldukça beğenmişti. Dizinin kazandığı bu popülerlikten sonra 4. sezonun gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Yine de dijital platform Netflix dizinin geleceğine dair resmi bir açıklamada bulunmadı.

Dizi, oyuncu kadrosunda Elliot Page, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Ritu Arya gibi isimleri barındırıyor.

Siz The Umbrella Academy dizisini 4. sezon ile son bulması konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kartal Kanadını Açtığında - Ömer Uçar

Osmanlı’nın Son Dönemlerinde Geçen Destansı Bir Roman: “Kartal Kanadını Açtığında” Çıktı

iş bankası kültür yayınları gökkuşağı sansür

İş Bankası Kültür Yayınları’nın Bir Çocuk Kitabındaki ‘Gökkuşağını’ Sansürlediği Öne Sürüldü