in

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Into the Night Spin-Off’u “Yakamoz S-245” Dizisinden İlk Bakış Görselleri

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı ve Into the Night evreninde geçen Yakamoz S-245 dizisinin çıkış tarihi ilk bakış görselleri ile paylaşıldı.

Yakamoz S-245 Dizisi Netflix Kıvanç Tatlıtuğ
- Reklam -
- Reklam -

Yakamoz S-245 dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı ve yapımın çıkış tarihi açıklandı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un aldığı yeni dizi Into the Night ile aynı evreni paylaşıyor.

İlk haberleri Ekim 2020’de gelmeye başlayan ve yönetmenlik koltuğunda Tolga Karaçelik’in, başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı söylenen ve “bir denizaltı hikâyesi” olarak duyurulan Netflix yapımından sonunda elle tutulur bilgiler geldi. Hayranlar Tatlıtuğ’u Belçika yapımı Into the Night’ın 2. sezonunda kısa bir sahne de de olsa görme şansına erişmişlerdi. Şimdi ise olayın sadece o diziyle sınırlı kalmayacağı ve karakter odaklı olacağı ortaya çıktı. Into the Night evreninde geçeceği belirtilen Yakamoz S-245 dizisi resmi olarak duyuruldu.

Yapımcılığını OGM Medya aracılığıyla Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ile birlikte Hakan: Muhafız’ı da yönetmiş olan Umut Aral yer alıyor. Dizinin senaryo koltuğunda yer alan isimler ise şöyle: Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve yazar Murat Uyurkulak.

- Reklam -

Başrolünde Arman karakteri ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Defne rolüyle Özge Özpirinçci, Hatice rolüyle Meriç Aral, Umut rolüyle Ertan Saban, Yonca rolüyle Ece Ceşmioğlu, Cem rolüyle Onur Ünsal, Rana rolüyle Ecem Uzun, Felix rolüyle Jerry Hoffmann, Barış rolüyle Güven Murat Akpınar, Altan rolüyle Ersin Arıcı, Erenay rolüyle Hakan Salınmış ve Server rolüyle Alper Saldıran yer alıyor.

Yakamoz S-245 Dizisi 20 Nisan’da Tüm Bölümleri ile Netflix’te Yayınlanacak

Yakamoz S-245 Dizisi Netflix Kıvanç Tatlıtuğ Into the Night

Yakamoz S-245’in konusu ise şu şekilde:

- Reklam -

Dizi, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan felaketin sonucunda, Arman (Kıvanç Tatlıtuğ) ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Bu durum Arman’ı onları denizaltında istemeyen askerlerle karşı karşıya getirir. Dışarıda güneş içeride ise birbirlerine güvenmeyen bu iki grup arasında büyük mücadele yaşanır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek midir?

Dizi toplamda 8 bölümden oluşacak ve 20 Nisan 2022 tarihinde tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’lu yeni Netflix dizisinden beklentileriniz neler? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Voltron Filmi Geliyor Voltran Red Notice

Voltron’ın Live Action Filmi Geliyor: Red Notice’in Başındaki İsim Yönetmen Koltuğunda

Morbius Yorumları: Yaşayan Vampir Filmine İlk Eleştiriler

Jared Leto’lu Yeni Spider-Man Evreni Filmi “Morbius” için İlk Yorumlar Gelmeye Başladı