Menu
in

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Kadrosuna Bir İsim Daha Eklendi

Amazon Prime imzalı Yüzüklerin Efendisi için bir oyuncu daha açıklandı. Kadroya katılan yeni isim Amerikalı oyuncu Ema Horvath oldu.

Amazon Prime üzerinden yayınlanacak The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizisi için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar toplamda 4 oyuncusu belli olan dizide yeni bir isim daha açıklandı. Öncekilere benzer şekilde isim duyurusu yine kulis bilgisi şeklinde geldi. Ema Horvath, dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan beşinci isim oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Deadline, Horvath’ın ana oyuncu kadrosu arasında yer alacağını iddia etti. Oyuncunun menajeri ve Amazon konuyla ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapmadı.

Ema Horvath son olarak korku ve bilimkurgu türündeki Don’t Look Deeper on Quibi filminde rol almıştı. Oyuncu ayrıca The Gallows Act II ve Like. Share. Follow’da oynadı. Yakında çıkacak olan The Two Hundred Fifth adlı kısa filmde de başrolü üstlenen isim olarak biliniyor.

- Reklam -

Horvath’tın şimdilik dizide hangi rolde yer alacağı bilinmiyor. Diziyle ilgili yapım ekibi ve geçeceği dönem dışında çok az bilgi bulunuyor.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Hakkında Ne Biliyoruz?

Şimdiye kadar açıklanan isimler arasında bazı tanıdık yüzler yer alıyor. Örneğin son olarak dizide kötü adamı canlandıracak olan Joseph Mawle’ın adını öğrenmiştik. Kendisini Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Benjen Stark rolüyle hatırlıyoruz. Öncesinde de Maxim Baldry’nin seride önemli bir karakteri canlandıracağı söylenmişti. Oyuncunun ne gibi bir rolü üstleneceği henüz duyurulmadı. Geçtiğimiz eylül ayında da İngiliz aktör Will Poulter’ın dizinin başrollerinden biri olarak yer alacağı açıklanmıştı. Yüzüklerin Efendisi’nde oynayacağı duyurulan ilk isim ise Markella Kavenagh olmuştu. Geçtiğimiz temmuzda açıklanan isim konusunda da yine rolü hakkında kesin bir bilgi olmasa da adının Tyra olacağı bilgisi verilmişti.

Bizler diziyle ilgili şimdilik herhangi bir bilgi sahibi olmasak da Amazon yöneticileri projeye oldukça güveniyor olmalı. Çünkü kasım ayında dizinin 2. sezon onay aldığı duyurusu gelmişti. Bu da ilk sezon sonrasında ikinci sezonu pek fazla beklemeyeceğimiz anlamına geliyor olabilir.

Diziyle ilgili bildiklerimiz arasında şimdilik üçlemenin öncesinde, Güneşin İkinci Çağı’nda geçeceği bilgisi yer alıyor. Özellikle elf ve büyücü ırkından tanıdık isimlerin dizide yer alıp almayacağı konusu da henüz bilinmiyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı da tam olarak belli değil. Fakat ilk sezonun 2021 yılında platformdaki yerini alması bekleniyor.

Yeni Orta Dünya macerasıyla ilgili sizlerin beklentisi neler? Ema Horvath dizide nasıl bir rol üstlenebilir? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Gandalf: En Çok Lazım Olduğunda Ortadan Kaybolan O Kişi

Kaynak: Ign

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version